+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Ora ana data
ABOUT US
About Us
Merk mebel minimalis terkemuka ing china
Reputasi global minangka salah sawijining produsen furnitur paling gedhe lan paling dihormati ing donya.
Collections
Kita terus-terusan nggawe inovasi desain, ngembangake, lan ngasilake
Furnitur berkualitas tinggi kanthi mandiri kanggo nyenengake saben wong ing omah.
Ora ana data
COLLECTIONS
Kita terus-terusan nggawe inovasi desain, ngembangake, lan ngasilake
Furnitur berkualitas tinggi kanthi mandiri kanggo nyenengake saben wong ing omah.
Ora ana data
Ora ana data
Ora ana data
OUR PRODUCTS
Design concept:   "urip seni" lan "urip cerdas". Fungsi, kepraktisan lan estetika produk digabungake kanthi lengkap kanggo nggawe proses panggunaan perabot nyukupi kabutuhan macem-macem adegan kayata urip saben dina, pesta Festival lan kumpul kulawarga, lan menehi perhatian marang pengalaman operasi saben rinci. Ayo seni cedhak karo urip lan nguripake urip dadi seni sing nyaman.
Sistem lampu lan aksesoris hardware produk ngenalake platform sistem omah sing cerdas kanggo nambah rasa ilmu lan teknologi produk lan nggawe perabotan luwih cerdas.
Ora ana data
15+ taun profesional R &D solusi panyedhiya global

BK CIANDRE minangka produsen meja keramik prosesi lan mebel minimalis R &D solusi panyedhiya global. Kita duwe koleksi lengkap meja keramik, lemari pawon, panel pawon, lemari lemari, lawang lan lemari tembok TV modular.

Ora ana data
SUCCESS CASES
Mangkene kabar paling anyar babagan perusahaan lan industri kita. Waca kiriman iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk lan industri lan entuk inspirasi kanggo proyek sampeyan.
Ora ana data
Latest News
Mangkene kabar paling anyar babagan perusahaan lan industri kita. Waca kiriman iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk lan industri lan entuk inspirasi kanggo proyek sampeyan.
Ora ana data
GET IN TOUCH WITH US
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
  Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap