Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Ora ana data
Ora ana data
Ora ana data
COLLECTIONS
Kita terus-terusan nggawe inovasi desain, ngembangake, lan ngasilake
Furnitur berkualitas tinggi kanthi mandiri kanggo nyenengake saben wong ing omah.
Ora ana data
Ora ana data
Ora ana data
OUR PRODUCTS

BK CIANDRE minangka PRODUKSI mebel minimalis high-end sing nawakake luwih saka 50 merek furnitur global sing nyedhiyakake solusi sing digawe khusus.

Ora ana data
ABOUT US
- Babagan awake dhewe -
Merk mebel minimalis terkemuka ing China, BK CIANDRE minangka produsen meja keramik prosesi lan mebel minimalis R &D solusi panyedhiya global. Kita duwe koleksi lengkap meja keramik, lemari pawon, panel pawon, lemari lemari, lawang lan lemari tembok TV modular.
Reputasi global minangka salah sawijining produsen furnitur paling gedhe lan paling dihormati ing donya.
Ora ana data
26+ taun profesional R &D solusi panyedhiya global

Baris produksi kita disetel adhedhasar standar kualitas merek mebel ndhuwur ITALY, kita ngimpor mesin ITALY-BOTTERO lan mesin pangolahan aluminium 5 sumbu ing sistem operasi Jerman SIEMENS;


Sistem pembuangan limbah lan limbah wis disetel ing saben pojok garis produksi otomatis;


Kita duwe 12 departemen kanggo koordinasi sistem layanan pesenan lengkap;


Line produksi otomatis kanggo ketemu kapasitas pangiriman dhuwur saka 30000 Unit saben sasi.

Ora ana data
SUCCESS CASES
Mangkene kabar paling anyar babagan perusahaan lan industri kita. Waca kiriman iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk lan industri lan entuk inspirasi kanggo proyek sampeyan.
Ora ana data
Blog
Sinau luwih lengkap babagan artikel BK CINADRE kanggo menehi inspirasi liyane
Ora ana data
GET IN TOUCH WITH US
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.