+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Bathroom Furniture

Furnitur jedhing BK Ciandre yaiku nggawe ruang adus sing nyenengake kanthi kombinasi pangilon LED sing cerdas,   lemari jedhing kanthi struktur aluminium kanthi ngirit ruang multifungsi, sing nggawe papan adus sampeyan rapi lan elegan. Furnitur jedhing BK CIANDRE fokus ing gaya kontemporer kanthi macem-macem ukuran lan anggaran, sing bisa ditemokake kanthi akeh klien saka tingkat konsumsi sing beda.  Furnitur jedhing Bk Ciandre kalebu set bathi jedhing, pangilon LED cerdas, lan meja meja rias

Ora ana data
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap