Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Brand Ceramic Table Base 1
Brand Ceramic Table Base 2
Brand Ceramic Table Base 3
Brand Ceramic Table Base 4
Brand Ceramic Table Base 5
Brand Ceramic Table Base 6
Brand Ceramic Table Base 1
Brand Ceramic Table Base 2
Brand Ceramic Table Base 3
Brand Ceramic Table Base 4
Brand Ceramic Table Base 5
Brand Ceramic Table Base 6

Brand Ceramic Table Base

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Alas Meja Keramik Kab



Quick Detail


Dasar meja keramik kasedhiya ing macem-macem desain lan pola. Sawise dites lan diowahi kaping pirang-pirang, produk kasebut pungkasane nduweni kualitas sing paling apik. duwe tim sawise-sales profesional kanggo pas wektune njawab kabeh pitakonan bab basa meja Keramik kita.



Product Description


Dibandhingake karo produk peer, dhasar meja keramik kita duwe kaluwihan sing luwih jelas lan dibayangke ing aspek ing ngisor iki.

Teknik Profesional


Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.


Brand Ceramic Table Base 7
Brand Ceramic Table Base 8


Ceramic /Porcelain Slab Table Top



Top Keramik digawe saka porselen, kang bahan banget kuwat iku cuaca & Tahan UV lan kuat sing bisa ditinggalake ing njaba ruangan kabeh taun.


Ceramic
Glass
Brand Ceramic Table Base 9

BKX-01

Brand Ceramic Table Base 10

BKX-02

Brand Ceramic Table Base 11

BKX-03

Brand Ceramic Table Base 12

BKX-07

Brand Ceramic Table Base 13

BKX-C09

Brand Ceramic Table Base 14

BKX-C14

Brand Ceramic Table Base 15

BKX-C05

Brand Ceramic Table Base 16

BKX-C06

Brand Ceramic Table Base 17

BKX-C11

Brand Ceramic Table Base 18

BKX-C13

Brand Ceramic Table Base 19

BKX-C14

Brand Ceramic Table Base 20

BKX-C15

Brand Ceramic Table Base 21

BKX-G-01

Brand Ceramic Table Base 22

BKX-G-02

Brand Ceramic Table Base 23

BKX-G-03

Brand Ceramic Table Base 24

BKX-G-04

Brand Ceramic Table Base 25

BKX-G-05

Brand Ceramic Table Base 26

BKX-G-06

Brand Ceramic Table Base 27

BKX-G-07

Brand Ceramic Table Base 28

BKX-G-08

Aluminum Table Base

Wêdakakêna Akzonobel Walanda dilapisi aluminium, entheng lan awet, tahan banget kanggo karat, cuaca, lan banyu


Brand Ceramic Table Base 29

BKX-A-01

Brand Ceramic Table Base 30

BKX-A-02

Brand Ceramic Table Base 31

BKX-A-03

Brand Ceramic Table Base 32

BKX-A-04

Brand Ceramic Table Base 33

BKX-A-05

Brand Ceramic Table Base 34

BKX-A-06

Brand Ceramic Table Base 35

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim desainer furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM,   nanging uga desain tampilan produk lan struktur produk R &D solutions, BK Ciandre, a global furniture R & D solution provider.



Company Advantages


minangka perusahaan teknologi dhuwur sing duwe spesialisasi ing basis meja keramik. Kapabilitas global, keahlian sistem, lan solusi dhasar meja keramik menehi nilai kanggo para pelanggan ing pirang-pirang tingkat. Ngapikake kepuasan pelanggan liwat layanan profesional lan pangkalan meja keramik sing misuwur minangka misi Entuk penawaran!
Kita mung ngasilake produk sing berkualitas. Welcome pelanggan kanggo hubungi Staff layanan customer kanggo rembugan!


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.