Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 1
Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 2
Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 3
Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 4
Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 1
Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 2
Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 3
Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 4

Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Meja Luar Ruangan Keramik Kab



Quick Overview


Meja ruangan ndhuwur keramik digawe kanthi akurat dening para pekerja sing wis melu industri luwih saka sepuluh taun. Liwat desain optimalisasi, aplikasi nyata nuduhake yen meja ruangan ndhuwur keramik nduweni biaya sing murah lan umur layanan sing dawa. kang spesialisasine ing sumber Keramik ndhuwur meja ruangan, misuwur jenenge minangka



Product Introduction


Keramik meja ruangan ndhuwur wis kualitas luwih saka produk liyane ing industri, kang khusus ditampilake ing aspèk ing ngisor iki.

Teknik Profesional
Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.


Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 5
Ing Tabel iki kita duwe 1400/1600/1800mm dawa, cocok kanggo 4/6/8 seaters. Ndhuwur meja sampeyan bisa milih ndhuwur meja kaca utawa keramik, uga werna dhasar meja maneka warna miturut selera sampeyan. BK Ciandre Tables kanthi estetika sing ketat lan rasional, kanggo ruang makan kanthi keanggunan sing apik.
Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 6

 
BK CIANDRE Nduwe luwih saka 50 pilihan desain warna ndhuwur meja kayata merek slab keramik sing misuwur (NEW PEARL, GOLDME, SHUIHUITECH) utawa slab keramik ITALY LAMINAM lan desain eksklusif khusus, sing kabeh digawe ing mesin ITALY LAMINAM utawa SACMI.
 
Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 7
 
3 pilihan dimensi saka basis meja baja, luwih saka 10 bubuk lukisan werna baja.
 
 
Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 8

Meja Keramik/Porselen Slab

Top Keramik digawe saka porselen, kang bahan banget kuwat iku cuaca & Tahan UV lan kuat sing bisa ditinggalake ing njaba ruangan kabeh taun.


Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 9

BKX01

Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 10

BKX-02

Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 11

BKX-03

Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 12

BKX-C07

Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 13

BKX-C09

Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 14

BKX-C14

Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 15

Aluminum Table Base

Wêdakakêna Akzonobel Walanda dilapisi aluminium, entheng lan awet, tahan banget kanggo karat, cuaca, lan banyu

Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 24

BKX-A-01

Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 25

BKX-A-02

Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 26

BKX-A-03

Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 27

BKX-A-04

Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 28

BKX-A-05

Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 29

BKX-A-06

Merk Keramik Top Outdoor Tabel Pabrik 30

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim perancang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan lan struktur produk R &D design.



Company Information


minangka perusahaan sing nggabungake pangembangan, produksi, lan penjualan. Ing saiki, kita utamané fokus ing bisnis duwe tim layanan diwasa kanggo nyedhiyani layanan kualitas kanggo pelanggan ing kabèh proses dodolan. Welcome to contact us.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.