Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 1
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 2
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 3
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 4
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 5
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 6
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 7
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 1
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 2
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 3
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 4
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 5
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 6
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 7

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1

nakoni, nyelidiki

Company Advantages


· Keramik meja ruangan ndhuwur diproses kanggo ketemu konsep anyar 'bangunan ijo'. Sawetara bahan mentah dipikolehi saka bahan daur ulang lan sampah dibuwang.


· Produk kasebut awet banget lan bisa nahan geter sing ekstrem nalika digunakake, ora kaya lampu filamen sing nalika dipanasake, dadi gampang banget rusak yen digoyang.


· Prodhuk ora ngemot filamen utawa unsur kaca sing sensitif banget marang pukulan lan nabrak. Ing kahanan iki, pangguna bebas gawe piala nalika digunakake.


Teknik Profesional
Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 8

Ing Tabel iki kita duwe 1400/1600/1800mm dawa, cocok kanggo 4/6/8 seaters. Ndhuwur meja sampeyan bisa milih ndhuwur meja kaca utawa keramik, uga werna dhasar meja maneka warna miturut selera sampeyan. BK Ciandre Tables kanthi estetika sing ketat lan rasional, kanggo ruang makan kanthi keanggunan sing apik.
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 9
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 10

BK CIANDRE Nduwe luwih saka 50 pilihan desain warna ndhuwur meja kayata merek slab keramik sing misuwur (NEW PEARL, GOLDME, SHUIHUITECH) utawa slab keramik ITALY LAMINAM lan desain eksklusif khusus, sing kabeh digawe ing mesin ITALY LAMINAM utawa SACMI.
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 11
Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 12

3 pilihan dimensi saka basis meja baja, luwih saka 10 bubuk lukisan werna baja.


Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 13

Meja Keramik/Porselen Slab

Top Keramik digawe saka porselen, kang bahan banget kuwat iku cuaca & Tahan UV lan kuat sing bisa ditinggalake ing njaba ruangan kabeh taun.


Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 14

BKX01

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 15

BKX-02

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 16

BKX-03

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 17

BKX-C07

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 18

BKX-C09

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 19

BKX-C14

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 20

Aluminum Table Base

Wêdakakêna Akzonobel Walanda dilapisi aluminium, entheng lan awet, tahan banget kanggo karat, cuaca, lan banyu

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 29

BKX-A-01

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 30

BKX-A-02

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 31

BKX-A-03

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 32

BKX-A-04

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 33

BKX-A-05

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 34

BKX-A-06

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 35

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim perancang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan lan struktur produk R &D design.


Company Features


· minangka pemasok meja ruangan ruangan keramik Cina sing berpengalaman kanthi latar mburi sing sukses ing desain lan manufaktur produk ing industri iki.


· nduweni klompok personel profesional lan teknis kanthi pengalaman produksi sing sugih ing industri meja ruangan keramik ndhuwur. Meja ruangan ndhuwur keramik kita diprodhuksi dening mesin canggih lan kekuatan teknis sing unggul.


· pengin mbangun hubungan kerjasama jangka panjang karo sampeyan. Inquire online!


Product Details


Informasi sing luwih rinci babagan meja ruangan ndhuwur keramik bakal ditampilake ing ngisor iki kanggo sampeyan.



Application of the Product


Meja ruangan ndhuwur keramik sing dikembangake dening perusahaan kita bisa dadi peran ing macem-macem lapangan.


Kita duwe tim profesional lan bisa menehi pelanggan solusi sing paling cocog kanggo mbantu para pelanggan entuk target kanthi cepet lan efektif.



Product Comparison


Keramik meja ruangan ndhuwur wis kinerja luwih, minangka kapacak ing ngisor iki.



Enterprise Advantages


Perusahaan kita duwe tim produksi sing terlatih lan berpengalaman sing duwe teknologi sing apik lan ngasilake miturut standar nasional. Iki menehi jaminan kuwat kanggo kualitas produk kita.


tansah sijine pelanggan lan layanan ing Panggonan pisanan. Kita terus nambah layanan nalika mbayar manungsa waé kanggo kualitas produk. Tujuane yaiku nyedhiyakake produk sing berkualitas uga layanan sing wicaksana lan profesional.


Perusahaan kita bakal, kaya biasane, ngrampungake misi perusahaan kanggo 'ngupayakake kualitas sing apik lan nyukupi kabutuhan pelanggan', terus nggawe kemajuan lan inovasi, lan nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas lan layanan sing apik.


has been developing for years. Sajrone periode kasebut, perusahaan kita terus-terusan njelajah lan entuk teknologi industri sing luwih diwasa.


Kanthi kauntungan saka kualitas dhuwur, produk kita ora mung manggoni pangsa pasar dhuwur ing pasar domestik, nanging uga njupuk bagean owahan ing pasar manca.


Dimension

Pemasok Meja Luar Ruangan Keramik Merk-1 36
mm (Dawa x Jembar x Dhuwur) Inci (Dawa x Lebar x Dhuwur)

1400*800*740
1600*800*740
1800*800*750


65*32*30
65*32*30
73*32*30


Description

Brand

BK CIANDRE

Size

1400*800*750mm   1600 *800*750mm   1800*800*750mm

Design Service  

Desain grafis, desain logo, desain 3D, desain produk

Usage

Kamar panedhaan, Ruang tamu, hotel, Villa, njaba ruangan, taman, Pelataran

Advantages

Lembar berkualitas tinggi, tahan suhu dhuwur, gampang diresiki, bahan dekoratif kelas A sing berwibawa

Bahan

Meja Keramik/Porselen, Dasar Aluminium

Color

Optional

Delivery Time

About 20-25 dina sawise nampa simpenan

Quality Control

100% inspeksi sadurunge packing

After-Sales Service

OEM lan adat dibangun sambutan! Kita tansah ing kene kanggo nggarap sampeyan lan menehi garansi 3 taun kanggo produk.

 

sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.