+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Brand Custom Dinning Tables-1 1
Brand Custom Dinning Tables-1 2
Brand Custom Dinning Tables-1 3
Brand Custom Dinning Tables-1 4
Brand Custom Dinning Tables-1 5
Brand Custom Dinning Tables-1 1
Brand Custom Dinning Tables-1 2
Brand Custom Dinning Tables-1 3
Brand Custom Dinning Tables-1 4
Brand Custom Dinning Tables-1 5

Brand Custom Dinning Tables-1

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Meja Makan



Product Description


Meja Makan digawe nggunakake metode teknis lan peralatan produksi canggih. Produk iki ngalami prosedur jaminan kualitas ing omah sing ditindakake dening tim QC kita. Kabeh Staff sales kita kabeh uga-experienced lan ngerti akeh bab pasar Dinning Tables.

Brand Custom Dinning Tables-1 6

Product description

Iki minangka desain modern lan produk estetika alami  

by BK Ciandre.

Rampung sugih lan garis kaku nyorot ing  

kualitas dhuwur saka materi.


Dimensions

Ukuran bisa disesuaikan saben kabutuhan nyata


Brand Custom Dinning Tables-1 7



mm  (Dawa x Lebar x Dhuwur) Inch  (Dawa x Lebar x Dhuwur)
1400x1400x740 56x56x29.6
1600x1600x740 64x64x29.6




Material Selection

■  Glass

■  Laminam slabs

■  Natural wood

■  Aluminum color sections

Product Video


Product Details

Struktur aluminium sing unik saka sikil meja kaya patung sing elegan.


Brand Custom Dinning Tables-1 8
Brand Custom Dinning Tables-1 9


Aplikasi Produk Aktual

PRODUCTS APPLICATION


Brand Custom Dinning Tables-1 10
Brand Custom Dinning Tables-1 11




Company Advantage


• Perusahaan kita wis netepake sistem layanan sing ketat lan ilmiah. Bisa ningkatake kita supaya bisa nggayuh standar 'efisiensi dhuwur lan layanan sing apik' lan kanthi tulus nyedhiyakake layanan kanggo konsumen.
• Produk kita wis diekspor menyang akeh negara manca. Dheweke wis ngrebut proporsi tartamtu saka pasar lokal.
• Wiwit panyiapan ing wis nggayuh inovasi lan kemajuan. Saiki kita duwe skala bisnis sing relatif gedhe lan kekuatan perusahaan sing gedhe.
Welcome to website. Kita duwe nomer akeh aksesoris perhiasan apik gayane lan novel. Yen sampeyan duwe kapentingan, hubungi kita kanggo nggawe pesenan. Kita nyedhiyakake diskon luwih akeh kanggo pesenan kanthi jumlah sing luwih gedhe!


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap