+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Produsen Meja Makan Merk 1
Produsen Meja Makan Merk 2
Produsen Meja Makan Merk 3
Produsen Meja Makan Merk 4
Produsen Meja Makan Merk 5
Produsen Meja Makan Merk 6
Produsen Meja Makan Merk 1
Produsen Meja Makan Merk 2
Produsen Meja Makan Merk 3
Produsen Meja Makan Merk 4
Produsen Meja Makan Merk 5
Produsen Meja Makan Merk 6

Produsen Meja Makan Merk

nakoni, nyelidiki

Produsen Meja Makan Merk 7

Product description

TABLE TOP CAN BE:

1. 6MM PORCELAIN SLAB

2. LAMINATED GLASS

3. NATURAL WOOD

Dimensions

bisa imbuhan fleksibel: MAX. Dawane 3.2M tanpa deformasi

Produsen Meja Makan Merk 8

mm ( Length x Width x Height ) Inci (Dawa x Jembar x Dhuwur)
1600 x 800 x 760
1800 x 900 x 760
2350 x 1000 x 760
2800x1100x760
3000 x 1100 x 760
3195 x 1100 x 760







Material Selection

■ Glass

■ Laminam slabs

■ Natural wood

■ Aluminum color sections

Product Video

Produsen Meja Makan Merk 9

Product Details

Produsen Meja Makan Merk 10

6MM PORCELAIN SLAB, NICE & SMOOTH EDGE finish


Aplikasi Produk Aktual

Produsen Meja Makan Merk 11

6MM PORCELAIN SLAB, NICE & SMOOTH EDGE finish

Produsen Meja Makan Merk 12

6MM PORCELAIN SLAB, NICE & SMOOTH EDGE finish


Company Advantages


· Dining Tables dadi liwat seri saka workmanship canggih. Kominution lan konsentrasi bahan mentah ditindakake kanggo nyedhiyakake bahan sing luwih konsentrasi kanggo prosedur metalurgi ekstraktif.


· Produk iki dianggep minangka produk ijo lan ramah lingkungan. Ora ngemot logam abot sing bisa nyebabake polusi.


· Wiwit kain prodhuk iki hypoallergenic, wong ora bakal duwe kakehan masalah alergi utawa alergi kulit.


Company Features


· Liwat ngenalaken teknologi majeng, kekuatan punika tingkat pisanan ing prodhuksi Dining Tables.


· Kita wis ngekspor sebagian besar produk menyang Amerika Utara lan Eropa. Pelanggan ing grup kasebut wis nuduhake minat gedhe ing produk kita. Kita mbangun basis pelanggan sing padhet.


· Nilai kita yaiku mbantu para pelanggan nemokake solusi kanggo tantangan sing diadhepi kanthi ngirim produk lan layanan sing dibutuhake supaya bisa sukses.


Application of the Product


Meja Makan Kita bisa digunakake ing pirang-pirang wilayah ing pirang-pirang industri.


nduweni komitmen kanggo ngasilake kualitas lan nyedhiyakake solusi sing komprehensif lan cukup kanggo para pelanggan.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap