+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 1
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 2
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 5
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 6
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 7
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 8
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 9
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 1
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 2
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 5
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 6
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 7
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 8
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 9

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Meja Makan Keramik Grey



Product Overview


Saben meja panedhaan keramik abu-abu minangka produk saka pamikiran lan kerajinan sing ditapis liwat generasi. Kualitas produk apik, wis lulus otentikasi internasional. Tabel panedhaan keramik abu-abu bisa digunakake ing macem-macem kahanan. tansah menehi dhukungan maksimal kanggo pelanggan kanggo entuk kolaborasi win-win.



Product Information


Supaya kanggo ngiyataken pangerten saka Tabel dining Keramik werna abu-abu, bakal nuduhake rincian tartamtu saka Tabel dining Keramik werna abu-abu ing bagean ngisor.

Strong OEM/ R &D Design Ability
Tim desainer furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan produk lan struktur produk R &D design.


Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 10

BK ciandre meja Minimalis multifunctional lempitan meja kothak karo Silent teleskop guide ngganti dawa meja. Spasi ora diwatesi kanthi penyesuaian dawa, Pilihan ndhuwur meja saka keramik, keramik komposit kaca, kaca nganti kayu. Metal table base. meja lipat multifungsi adaptasi menyang papan sing beda-beda kanggo nggawe atmosfer urip ing omah sing ora ana gandhengane.
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 11
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 12

BK CIANDRE Nduwe luwih saka 50 pilihan desain warna ndhuwur meja kayata merek slab keramik sing misuwur (NEW PEARL, GOLDME, SHUIHUITECH) utawa slab keramik ITALY LAMINAM lan desain eksklusif khusus, sing kabeh digawe ing mesin ITALY LAMINAM utawa SACMI.
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 13
Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 14

Luwih saka 10 bubuk lukisan warna baja.


Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 15

Ceramic Table Top

Tabel Keramik uga dijenengi minangka meja porselen, meja watu sintered, gumantung ing negara

Tekstur lan ukuran keramik bisa disesuaikan .  

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 16

BKX01

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 17

BKX-02

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 18

BKX-03

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 19

BKX-C07

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 20

BKX-C09

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 21

BKX-C14

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 22

Aluminum Table Base

Kita bisa nyadari desain dhasar meja sing cocog dadi kasunyatan.

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 31

BKX-A-01

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 32

BKX-A-02

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 33

BKX-A-03

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 34

BKX-A-04

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 35

BKX-A-05

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 36

BKX-A-06

Pabrik Meja Makan Keramik Abu-abu Merk 37

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim perancang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan lan struktur produk R &D solutions. BK CIANDRE, profesional R &D panyedhiya solusi.



Company Information


minangka pabrikan sing nyedhiyakake meja makan keramik abu-abu sing rumit. Sajrone pirang-pirang taun kerja keras, kita wis njaga kolaborasi apik karo para pelanggan ing pirang-pirang lapangan industri meja makan keramik abu-abu. We have been recognized by the vast majority of them for the strong R&D capacity. Tujuane yaiku nawakake meja makan keramik abu-abu sing larang regane kanggo para pelanggan kanthi layanan sing cepet lan trep. Check now!
Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, hubungi kita. We are darmabakti kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan banget lan paling profesional.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap