Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Brand Home Kitchen-1 1
Brand Home Kitchen-1 2
Brand Home Kitchen-1 3
Brand Home Kitchen-1 1
Brand Home Kitchen-1 2
Brand Home Kitchen-1 3

Brand Home Kitchen-1

nakoni, nyelidiki

Detail produk saka pawon ngarep



Product Information


Proses sing luwih apik ing pawon omah nyuda kesalahan sing ana. Minangka kita tansah mbudidaya 'Kualitas pisanan' mantep ing atine, prodhuk mesthi dadi kualitas paling dhuwur. Pawon ngarep penting banget kanggo mbangun citra merek.

Brand Home Kitchen-1 4

Product description

Konsep BK CIANDRE yaiku nggawe ruang pawon sing disesuaikan lan unik kanggo wong sing pengin, ngliwati konsep "model" lan nggawe daya tarik visual inovatif sing nglanggar norma.

Dadi, iki cara BK CIANDRE: sampeyan bisa nggawe pawon kanthi bebas miturut gaya lan kabutuhan sampeyan.

Material Selection

■ Glass

■ Laminam slabs

■ Natural wood

■ Aluminum color sections

Product Details

Kabinet pawon duwe desain sing apik, supaya urip sampeyan gampang lan supaya sampeyan seneng urip.


Brand Home Kitchen-1 5
Brand Home Kitchen-1 6
Brand Home Kitchen-1 7

Aplikasi Produk Aktual

Kabinet bisa disesuaikan miturut ukuran kamar pawon lan kabutuhan nyata sampeyan.


Brand Home Kitchen-1 8
Brand Home Kitchen-1 9




Company Advantage


• Wis taun wiwit diadegaké. Ing taun-taun kasebut, kita terus-terusan ngupaya kemajuan lan pangembangan. Saiki kita dadi bintang ing industri.
• dumunung ing posisi ngendi multi lalu lintas garis liwat. Iku kondusif kanggo transportasi metu lan sumber pas wektune saka br /> • Perusahaan kita wis luwih optimized lingkungan ekspor lan volume ekspor produk wis tambah nemen. Kita utamané ngekspor produk kita menyang sawetara negara lan wilayah ing Asia Kidul-Wétan, Amérika Kidul lan Afrika.
motivasi banget karo pitakon lan saran sampeyan!


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.