Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Brand Home Kitchen Supplier 1
Brand Home Kitchen Supplier 2
Brand Home Kitchen Supplier 3
Brand Home Kitchen Supplier 1
Brand Home Kitchen Supplier 2
Brand Home Kitchen Supplier 3

Brand Home Kitchen Supplier

nakoni, nyelidiki

Detail produk saka pawon ngarep



Product Information


Pawon omah dirancang lan digawe dening tim ahli miturut standar internasional. Kanthi dhukungan teknisi tingkat dhuwur, wis ngembangake pawon omah kanthi kinerja dhuwur. Produk kasebut paling cedhak karo kabutuhan pasar, nuduhake aplikasi komersial sing janjeni ing mangsa ngarep.

What is a smart kitchen?

Pawon cerdas yaiku pawon sing dirancang kanggo ngirit energi lan wektu. Tujuan utamane yaiku supaya bisa lestari lan efisien. Iki minangka kombinasi elektronik, desain sing ati-ati lan unsur sing ramah lingkungan. Kasengsem ing masak saya tambah akeh, lan kita kerep nggunakake piranti kanggo macem-macem tujuan.
Brand Home Kitchen Supplier 4
Brand Home Kitchen Supplier 5

Inbuilt   sink

 

Dhukungan eTouch kanggo mbukak lan nutup elektronik nggawe urip luwih gampang kanggo pangguna.  

Demek panel ngarep kanthi alon-alon nyebabake urutan gerakan sing lancar.  

Malah panel ngarep sing abot banget diangkat   lan nutup - kanthi otomatis lan elegan - tanpa gaweyan luwih saka pangguna, kanthi nutul switch sensor ing njero.

Smart and nice.


Iku kabeh ana ing Isla. Telung trendi, varian kayu elegan kasedhiya kanggo sisipan laci elegan.Awu ireng, oak bening, lan awu nordic.


Brand Home Kitchen Supplier 6
Brand Home Kitchen Supplier 7

Smart and nice.


Iku kabeh ana ing Isla. Telung trendi, varian kayu elegan kasedhiya kanggo sisipan laci elegan.Awu ireng, oak bening, lan awu nordic.



Brand Home Kitchen Supplier 8

Pindho tampilan kanthi misahake lemari.


Kanthi mung siji tarikan sing lembut, kopi Isla bisa dibukak langsung ing sangisore mesin kopi sampeyan. Sampeyan bisa digunakake kanggo nyimpen cangkir, kopi, lan gula, kabeh gampang digayuh. Cocog karo ceruk standar kanggo kulkas sing dibangun ing pawon bertema Unit.

Comfort meets function.

Isla trays ngleyang lancar metu saka sudhut lemari meh effortlessly.Saben item cetha katon lan gampang kanggo ngakses.Efficiency lan penak prioritas ndhuwur Isla.

Brand Home Kitchen Supplier 9
Brand Home Kitchen Supplier 10

Comfort meets function.

Isla trays ngleyang lancar metu saka sudhut lemari meh effortlessly.Saben item cetha katon lan gampang kanggo ngakses.Efficiency lan penak prioritas ndhuwur Isla.

Solusi sing bisa disesuaikan lan unik

Pawon minangka papan sing paling apik kanggo nggawe kenangan!

Brand Home Kitchen Supplier 11
Brand Home Kitchen Supplier 12

Adjustment of height


Kanthi imbuhan dhuwur saka tray sing gampang,

papan panyimpenan bisa disesuaikan karo barang sing disimpen, kayata gilingan rempah-rempah.

Brand Home Kitchen Supplier 13

Isla luwih saka mung rak kanggo lawang.

Nalika pangguna tuwuh lan owah-owahan, uga owah-owahan.

Bisa dikonfigurasi lan diadaptasi kanggo nyukupi kabutuhan lan pilihan sing owah-owahan minangka sistem blok bangunan.

Brand Home Kitchen Supplier 14

Adjustment of height


Kanthi imbuhan dhuwur saka tray sing gampang,

papan panyimpenan bisa disesuaikan karo barang sing disimpen, kayata gilingan rempah-rempah.

Isla luwih saka mung rak kanggo lawang.

Nalika pangguna tuwuh lan owah-owahan, uga owah-owahan.

Bisa dikonfigurasi lan diadaptasi kanggo nyukupi kabutuhan lan pilihan sing owah-owahan minangka sistem blok bangunan.

Brand Home Kitchen Supplier 15

Isla accessories


Iku nyenengake kanggo ngatur karo wadhah panyimpenan praktis lan dekoratif iki digawe saka polimer transparan kualitas dhuwur.

Brand Home Kitchen Supplier 16

Cleaning Agent


Dirancang kanggo ditarik saka kabinet nalika tutup diangkat lan tetep ana ing kabinet.

Bingkai kasebut nggabungake pelari dhewe lan diamanake menyang pangkalan bangkai

Brand Home Kitchen Supplier 17
Brand Home Kitchen Supplier 18

Isla accessories


Iku nyenengake kanggo ngatur karo wadhah panyimpenan praktis lan dekoratif iki digawe saka polimer transparan kualitas dhuwur.


Cleaning Agent


Dirancang kanggo ditarik saka kabinet nalika tutup diangkat lan tetep ana ing kabinet.

Bingkai kasebut nggabungake pelari dhewe lan diamanake menyang pangkalan bangkai

Brand Home Kitchen Supplier 19
Brand Home Kitchen Supplier 20

Intelligent control button  


Tombol bisa ngontrol induksi

cooker lan kunci anak kanggo nglindhungi kulawarga

Brand Home Kitchen Supplier 21

Climber


Climber Clever storage Opening & closing with modern, convenient sensor control. Kaca shimmering kanthi rong otomatis

opening stages.

Brand Home Kitchen Supplier 22


Intelligent control button  


Tombol bisa ngontrol induksi

cooker lan kunci anak kanggo nglindhungi kulawarga


Climber


Climber Clever storage Opening & closing with modern, convenient sensor control. Kaca shimmering kanthi rong otomatis opening stages.

Brand Home Kitchen Supplier 23



Company Feature


• has experienced technicians and excellent R&D personnel to develop products. Kanggo pasar, staf sales profesional lan personel layanan bakal nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas.
• nandheske ing konsep layanan sing kita sijine pelanggan pisanan. Kita setya nyedhiyakake layanan siji-mandeg.
• produk utamané diekspor menyang Eropah lan Amerika Serikat. Dheweke dipuji banget dening bisnis lan pangguna lokal.
• lokasi geografis unggul lan penak lalu lintas nggawe transportasi saka tenan gampang.
kasedhiya ing macem-macem gaya lan rega sarujuk. Yen sampeyan duwe kabutuhan, tinggalake informasi kontak sampeyan. Kita bakal bali menyang sampeyan ing wektu.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.