Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 1
Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 2
Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 3
Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 4
Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 5
Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 6
Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 7
Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 1
Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 2
Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 3
Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 4
Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 5
Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 6
Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 7

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk

nakoni, nyelidiki

Company Advantages


· Tabel Keramik bunder minangka asil saka papat keahlian sing ditrapake. Kawruh khusus babagan geologi, analisis kimia, lan proses kemurnian dhuwur digunakake kanggo ngowahi bahan mentah dadi produk akhir sing resik lan dhuwur.


· Produk kasebut nduweni resistensi sing kuat kanggo karat. Bahan non-korosif wis digunakake ing struktur kanggo nambah kapasitas kanggo tahan karat utawa cairan acidity.


· Salah siji TCTerms paling gedhe saka prodhuk iki iku nyuda bobot saka pangan dening akeh banget njabut isi banyu, kang mbisakake pangan kanggo diangkut utawa disimpen mung njupuk munggah spasi cilik.


Meja Keramik/Porselen Slab

Ndhuwur meja bisa keramik, kayu lan kaca sing cuaca & UV resistant and sturdy.


Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 8

BKX01

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 9

BKX-02

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 10

BKX-03

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 11

BKX-C07

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 12

BKX-C09

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 13

BKX-C14

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 14

Aluminum Table Base

Sikil aluminium sing dilapisi bubuk macan, tahan banget kanggo karat, cuaca lan banyu.

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 23

BKX-A-01

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 24

BKX-A-02

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 25

BKX-A-03

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 26

BKX-A-04

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 27

BKX-A-05

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 28

BKX-A-06

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 29

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim perancang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan lan struktur produk R &D design.


Company Features


· nawakake koleksi meja keramik bunder kontemporer sing dikurasi kanthi apik.


· We have talented Staff sing ora mung Highly trampil teknis, nanging uga artistik imajinatif. Dheweke bisa nggawe produk sing unik kaya merek pelanggan.


· Kita nyumbang kanggo lingkungan alam lan nggawe lingkungan bumi luwih lestari lan ayu. Kita bakal nggawe sistem monitor kanggo ngontrol emisi, sumber daya, lan sampah kanggo nglacak inisiatif sing lestari.


Product Details


Sabanjure, sampeyan bakal menehi katrangan khusus babagan meja keramik bunder.



Application of the Product


Meja keramik bunder sing dikelola dening akeh digunakake ing industri.


tansah netepi konsep layanan 'nyukupi kabutuhan pelanggan'. Lan kita setya nyedhiyakake solusi siji-mandeg sing pas wektune, efisien lan ekonomis.



Product Comparison


Dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, meja keramik bunder diwenehake kanthi kaluwihan sing luar biasa.



Enterprise Advantages


Perusahaan kita duwe tim inti teknisi riset lan pangembangan sing berpengalaman. Kita negesake konsep 'teknologi, inovasi, kualitas' kanggo pangembangan lan desain produk. Mulane, kita bisa mesthekake yen produk kita ketemu syarat pasar lan duwe kualitas apik.


Perusahaan kita tansah ngelingi prinsip layanan 'kabutuhan pelanggan ora bisa diabaikan'. Kita ngembangake ijol-ijolan lan komunikasi sing tulus karo para pelanggan, lan nawakake layanan lengkap sing cocog karo panjaluk sing nyata.


misi kanggo mimpin industri kanggo berkembang lan ningkataké masyarakat kanggo kemajuan. Pelanggan minangka prioritas kita lan kejujuran lan keuntungan bebarengan sing tansah kita tindakake. We are darmabakti kanggo nyediakake produk lan layanan kualitas kanggo pelanggan. Kita usaha kanggo dadi perusahaan anjog lan pengaruh, supaya minangka kanggo mimpin industri kanggo berkembang.


wis liwat taun angin lan udan wiwit panyiapan. Dibandhingake karo kanca-kanca, kita duwe teknologi produksi sing luwih diwasa kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih apik kanggo pelanggan.


Jaringan dodolan produk kita nyakup kabeh kutha domestik utama lan produk kasebut diekspor menyang Amerika, Australia, Asia Tenggara lan negara lan wilayah liyane.


Dimension

Pabrikan Meja Keramik Bulat Merk 30

Description

Brand

BK CIANDRE

Size

800*1400,800*1600,900*1800MM

Design Service  

Desain Grafis, Desain Logo, Desain 3D, Desain Produk

Usage

Taman, Taman, Pelataran, Ruang Makan, Ruang Tamu, Hotel, Vila

Advantages

Lembar berkualitas tinggi, tahan suhu dhuwur, gampang diresiki, bahan dekoratif kelas A sing berwibawa

Bahan

Meja Keramik/Porselen, Dasar Aluminium

Color

Optional

Delivery Time

About 20-25 dina sawise nampa simpenan

Quality Control

100% inspeksi sadurunge packing

After-Sales Service

OEM lan adat dibangun sambutan! Kita tansah ing kene kanggo nggarap sampeyan lan menehi garansi 3 taun kanggo produk.

 

sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.