Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 1
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 2
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 3
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 4
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 5
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 6
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 7
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 8
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 9
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 10
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 1
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 2
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 3
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 4
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 5
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 6
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 7
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 8
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 9
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 10

Supplier Tabel Keramik Bunder merek

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Meja Keramik Bundar Kab



Quick Detail


Tabel keramik bunder dirancang amarga kita entuk inspirasi saka tren industri. Pelanggan bisa dipercaya kualitas lan safety produk iki. Produk kasebut nduweni kaluwihan pangembangan sing signifikan dibandhingake karo produk liyane.



Product Information


Rincian spesifik meja keramik bunder ditampilake ing ngisor iki.

Teknik Profesional
Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 11

Seri meja kopi BK Ciandre TOBAN, Kasedhiya ing macem-macem warna ndhuwur meja kanthi rong dhuwur supaya cocog karo visual dhuwur, ndhuwur meja kopi bisa dicocogake karo veneer keramik lan walnut. Uga bisa kaca lacquered ing werna murni.
Iku ditondoi dening desain penting, padha pas karo versatility nemen saka urip kanggo kamar turu lan area njaba. Ndhuwur ing keramik, marmer utawa walnut veneer, kaca lacquered lan kayu, kang bisa gampang digabungake karo pagawean saka struktur aluminium.
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 12
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 13

BK CIANDRE Nduwe luwih saka 50 pilihan desain warna ndhuwur meja kayata merek slab keramik sing misuwur (NEW PEARL, GOLDME, SHUIHUITECH) utawa slab keramik ITALY LAMINAM lan desain eksklusif khusus, sing kabeh digawe ing mesin ITALY LAMINAM utawa SACMI.
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 14
Supplier Tabel Keramik Bunder merek 15

2 pilihan dimensi saka basis meja aluminium, luwih saka 10 bubuk lukisan aluminium werna. Dasar meja dissembling kanggo ngirit papan sajrone kiriman.


Supplier Tabel Keramik Bunder merek 16

Ceramic Table Top

Top Keramik digawe saka porselen, kang bahan banget kuwat iku cuaca & Tahan UV lan kuat sing bisa ditinggalake ing njaba ruangan kabeh taun.

Tabel Keramik uga dijenengi minangka meja porselen, meja watu sintered ing macem-macem   country

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 17

BKX01

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 18

BKX-02

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 19

BKX-03

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 20

BKX-C07

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 21

BKX-C09

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 22

BKX-C14

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 23

Aluminum Table Base


Dutch Akzo N obel bubuk aluminium ditutupi, entheng lan awet, resistance banget kanggo karat, cuaca, lan banyu

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 32

BKX-A-01

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 33

BKX-A-02

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 34

BKX-A-03

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 35

BKX-A-04

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 36

BKX-A-05

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 37

BKX-A-06

Supplier Tabel Keramik Bunder merek 38

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim pangembang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OE nanging uga desain tampilan produk lan kerangka produk R &Solusi D, BK Ciandre, minangka perabotan R & D solution supplier. solutions.



Company Information


Minangka perusahaan sing ngalami ngembangake, ngasilake lan adol meja keramik bunder, nyedhiyakake produk kanggo kabeh cabang. Kita terus-terusan nandur modal ing seri fasilitas produksi sing diimpor saka Jepang, Jerman, lsp. Kanthi bantuan fasilitas kasebut, para pekerja bisa nambah efisiensi operasional kanggo sawetara proyek khusus. Dadi model perusahaan kanggo pangembangan umum meja keramik bunder minangka salah sawijining visi. Contact us!
Welcome kabeh pelanggan teka kanggo kerjasama.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.