+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 1
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 2
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 3
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 4
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 5
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 6
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 7
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 1
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 2
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 3
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 4
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 5
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 6
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 7

Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon

nakoni, nyelidiki

Detail produk saka stand tv digawe saka lemari pawon



Quick Overview


Proses produksi stand tv digawe saka lemari pawon wis apik banget dening para profesional. Dheweke nindakake sistem manajemen lengkap kanggo nindakake produksi produk. Produk kasebut nduweni kualitas lan kinerja sing konsisten. tv stand digawe saka lemari pawon, salah siji produk utama, rumiyin di senengi dening pelanggan. Kanthi aplikasi sing wiyar, bisa ditrapake ing macem-macem industri lan lapangan. Pitakonan abot nyekseni kualitas wgkadovs.



Product Introduction


Dibandhingake karo produk ing industri, stand tv digawe saka lemari pawon nduweni kaluwihan pinunjul kang utamané dibayangke ing aspek ing ngisor iki.

What is a smart kitchen?

Pawon cerdas yaiku pawon sing dirancang kanggo ngirit energi lan wektu. Tujuan utamane yaiku supaya bisa lestari lan efisien. Iki minangka kombinasi elektronik, desain sing ati-ati lan unsur sing ramah lingkungan. Kasengsem ing masak saya tambah akeh, lan kita kerep nggunakake piranti kanggo macem-macem tujuan.
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 8
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 9


FREEFOLD Lift System

Praktis, imbang lan kompak. FREEflap mini / forte punika "sethitik toughie" ing kulawarga lifter. Kanthi ambane instalasi mung 118 mm, FREEflap mini / forte bisa ngangkat ngarep nganti 27 kg.

Intelligent Lifting socket


The right has a  pangisi daya ponsel sing bisa ngangkat port energi.

Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 10
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 11

Intelligent Lifting socket


The right has a  pangisi daya ponsel sing bisa ngangkat port energi.

Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 12

Top Rampung lan L-shaped nangani


Bk ciandre wis milih panel permukaan mewah Eropa sing paling apik.

Kita mboko sithik kerja sama karo perusahaan bergengsi ing donya kayata Laminam, Egger, Clearup, Kronospan lan merek furnitur tingkat dhuwur liyane.

L wangun nangani kang nggawe nangani Integrasi karo kabinèt didhelikake ing lingkungan siro lan tangan anti jiwit.

Intelligent TurnMotion II

Kanthi TurnMotion II, pas nduweni kapasitas kanggo mindhah babak sisih kanggo ngatur sampeyan. Saben tray muter 360° ing salah siji arah supaya isi kabeh papat faktor bisa diakses.

Pas iki bisa dadi solusi ultra-praktis kanggo papan panyimpenan ing ndhuwur kursi sing bisa diakses kanthi ergonomis. Apik banget kanggo papan sing asring digunakake ing ndhuwur peralatan terpadu.

Jumlah mandeg ing saben sisih fastens tray ing panggonan. The TurnMotion II trays ndhuwur luwes.


Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 13
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 14

Intelligent TurnMotion II

Kanthi TurnMotion II, pas nduweni kapasitas kanggo mindhah babak sisih kanggo ngatur sampeyan. Saben tray muter 360° ing salah siji arah supaya isi kabeh papat faktor bisa diakses.

Pas iki bisa dadi solusi ultra-praktis kanggo papan panyimpenan ing ndhuwur kursi sing bisa diakses kanthi ergonomis. Apik banget kanggo papan sing asring digunakake ing ndhuwur peralatan terpadu.

Jumlah mandeg ing saben sisih fastens tray ing panggonan. The TurnMotion II trays ndhuwur luwes.

Solusi sing bisa disesuaikan lan unik

Pawon minangka papan sing paling apik kanggo nggawe kenangan!

Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 15
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 16

Freelift E- touch


Cepet angkat munggah lan push mudhun,

Ing sawetoro wektu nalika sampeyan bisa nyimpen luwih akeh panggonan uga bisa ndhelikake ing pertaining kanggo ngrampungake karo Furnitur liyane

Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 17

StraightLine Pantry


Koleksi StraightLine kalebu 25 potongan buatan tangan sing bisa dicampur lan dicocogake kanggo nggawe macem-macem sistem organisasi kanggo laci jero standar, laci jero, lan pantry Lavido.

Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 18


Freelift E- touch


Cepet angkat munggah lan push mudhun,

Ing sawetoro wektu nalika sampeyan bisa nyimpen luwih akeh panggonan uga bisa ndhelikake ing pertaining kanggo ngrampungake karo Furnitur liyane


StraightLine Pantry


Koleksi StraightLine kasusun saka 25 potongan buatan tangan sing bisa dicampur lan   matched   kanggo nggawe macem-macem sistem organisasi kanggo laci jero standar, laci jero,   and Lavido pantries.

Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 19

Conovoy Lavido


Iki mung sing kudu sampeyan ngarepake saka item sing nyatakake nawakake teknologi premium.TheretrofittableeTouchsystem, contone

Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 20

Cleaning Agent


Tutup kasebut digawe ditarik liwat kabinet.

Pigura kasebut diamanake menyang pangkalan bangkai dening pelari dhewe.

Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 21
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 22


Conovoy Lavido


Iki mung sing kudu sampeyan ngarepake saka item sing nyatakake nawakake teknologi premium.  Sistem eTouch sing bisa diowahi, contone


Cleaning Agent


Tutup kasebut digawe ditarik liwat kabinet.

Pigura kasebut diamanake menyang pangkalan bangkai dening pelari dhewe.

Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 23
Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 24

Intelligent control button  


Panyimpenan cerdas karo modern, repot kontrol sensor gratis sing signifikan.  Cangkir sing padhang kanthi rong saklar ing ndhuwur.

Opening periods.

Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 25

Climber


Rising Clever Storage kanthi modern, repot-  free sensor control.  Cangkir sing mencorong kanthi rong saklar otomatis.

Wow, opening stages.

Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 26


Intelligent control button  


Panyimpenan cerdas karo modern, repot kontrol sensor gratis sing signifikan.  Cangkir sing padhang kanthi rong saklar ing ndhuwur.

Opening periods.


Climber


Rising Clever Storage kanthi modern, repot-  free sensor control.  Cangkir sing mencorong kanthi rong saklar otomatis.

Wow, opening stages.

Stand Tv Merk Digawe Saka Lemari Pawon 27



Company Introduction


is located in We are a company integrating production, service and trade, with the main product of Our company adheres to the enterprise spirit of 'people-oriented, sincere and trustworthy, cooperation and win-win'. In the business operation, we follow the philosophy of 'talent is the foundation, science and technology is the guide, management is the basis, quality is the center'. Kanthi fokus ing kecenderungan pangembangan pasar domestik lan manca, kita usaha kanggo entuk diferensiasi produk liwat inovasi teknologi lan terus nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih berkualitas kanggo konsumen. Klompok ahli produksi dikenalake kanggo menehi pandhuan lan saran sing efektif kanggo produksi produk sing berkualitas. Padha pinter, profesional lan darmabakti. Solusi kita disetel khusus kanggo kahanan nyata pelanggan lan kudu mesthekake yen solusi sing diwenehake kanggo pelanggan efektif.
Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, hubungi kita. We are darmabakti kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan banget lan paling profesional.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap