Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 1
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 2
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 3
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 4
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 5
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 6
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 7
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 1
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 2
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 3
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 4
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 5
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 6
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 7

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik

nakoni, nyelidiki

Teknik Profesional
Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 8

Fitur utama meja BK CIANDRE yaiku dhuwur sing bisa diatur, ndhuwur meja sampeyan bisa milih kaca utawa keramik, banjur meja cocok kanggo panggunaan ruangan, Meja kasebut aluminium, Ndhuwur yaiku aluminium ing pirang-pirang finish, Saka kayu nganti keramik lan kaca, uga werna dhasar maneka warna miturut selera.
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 9
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 10

BK CIANDRE Nduwe luwih saka 50 pilihan desain warna ndhuwur meja kayata merek slab keramik sing misuwur (NEW PEARL, GOLDME, SHUIHUITECH) utawa slab keramik ITALY LAMINAM lan desain eksklusif khusus, sing kabeh digawe ing mesin ITALY LAMINAM utawa SACMI.
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 11
Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 12

2 pilihan dimensi saka basis meja aluminium, luwih saka 10 bubuk lukisan aluminium werna.


Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 13

Ceramic Table Top

Puncak Keramik digawe saka porselen, yaiku bahan sing kuwat banget

it is weather & Tahan UV lan kuat sing bisa ditinggalake ing njaba ruangan kabeh taun.

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 14

BKX01

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 15

BKX-02

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 16

BKX-03

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 17

BKX-C07

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 18

BKX-C09

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 19

BKX-C14

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 20

Aluminum Table Base

Akzonobel Walanda bubuk ditutupi aluminium, entheng lan awet,

resistance banget kanggo karat, cuaca, lan banyu


Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 29

BKX-A-01

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 30

BKX-A-02

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 31

BKX-A-03

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 32

BKX-A-04

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 33

BKX-A-05

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 34

BKX-A-06

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 35

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim desainer furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM,   nanging uga desain tampilan produk lan struktur produk R &D solutions, BK Ciandre, a global furniture R & D solution provider.


Company Advantages


· Meja makan keramik diprodhuksi dening para ahli kanthi nggunakake bahan kualitas lan teknologi canggih.


· Prodhuk nduweni kaluwihan efisiensi dhuwur. Bisa ngasilake tenaga kerja sing luwih sithik lan uga luwih sithik wektu.


· layanan ngirim kaunggulan lan profesionalisme.


Company Features


· minangka perusahaan sing njanjeni ing lapangan meja makan keramik.


· nduweni kekuwatan teknis sing sugih lan kemampuan pangembangan.


· Nyedhiyakake kerajinan sing luwih teknis lan layanan sing luwih nimbang mbantu ngedongkrak pangembangan Entuk penawaran!


Application of the Product


Meja makan keramik sing diprodhuksi dening akeh digunakake.


Kita gelem ngerti kabutuhan nyata para pelanggan. Banjur, kita bakal menehi solusi sing paling apik kanggo kabutuhan.


Dimension

Meja Makan Keramik Pabrik Meja Makan Keramik 36
MM (Dawa x Lebar x Dhuwur) Inci (Dawa x Lebar x Dhuwur)
1600x900x750
1800x900x750
2400x1000x750
3000x1100x750
3195 x 1100 x 750
64x36x30
72x36x30
96x40x30
120x44x30
125*44*30

Description

Usage Outdoor, Patio, restoran, Ruang makan, Ruang tamu, hotel
Advantages Papan porselen kualitas dhuwur, tahan suhu dhuwur, gampang di resiki
Table Top keramik / watu sintered / slab marmer / slab porselen
Table base
602 aviation materi aluminium khusus, atose dhuwur, bisa nanggung 300KGS
Top Technology
Opsional: matte / rasa kulit / nggilap / rock
Base Technology
Dilapisi bubuk Akzonobel Walanda  
Design service
Desain grafis, desain logo, desain 3D, desain produk
Other service  
OEM/ODM/OBM/ R &D layanan / layanan waralaba
sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.