+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 1
Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 2
Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 3
Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 4
Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 5
Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 6
Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 7
Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 1
Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 2
Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 3
Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 4
Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 5
Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 6
Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 7

Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Meja Keramik Kab



Product Description


Bahan mentah saka meja keramik sing bisa diperpanjang luwih unggul lan kanthi kualitas sing apik. Kualitas produk wis ditingkatake amarga implementasine sistem manajemen kualitas sing ketat. katon wis entuk kauntungan competitive ing pasar Tabel extendable keramik.

Meja Keramik/Porselen Slab

Ndhuwur meja bisa keramik, kayu lan kaca sing cuaca & UV resistant and sturdy.


Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 8

BKX01

Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 9

BKX-02

Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 10

BKX-03

Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 11

BKX-C07

Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 12

BKX-C09

Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 13

BKX-C14

Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 14

Aluminum Table Base

Sikil aluminium sing dilapisi bubuk macan, tahan banget kanggo karat, cuaca lan banyu.

Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 23

BKX-A-01

Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 24

BKX-A-02

Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 25

BKX-A-03

Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 26

BKX-A-04

Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 27

BKX-A-05

Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 28

BKX-A-06

Perusahaan Keramik Tabel Extendable Merk 29

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim perancang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan lan struktur produk R &D design.



Company Feature


• iki resmi diadegaké ing Swara taun, kita seneng reputasi apik ing industri gumantung teknologi profesional, produk kualitas, lan layanan apik.
• Perusahaan kita wis ngenalake model manajemen canggih lan filosofi manajemen sing apik, lan mbangun tim manajemen sing kuwat lan profesional.
• seneng lokasi geografis apik. Ana macem-macem jalur lalu lintas utama sing nyabrang kutha. Transportasi wis dijamin banget dening lalu lintas unmpeded.
• nduweni jaringan dodolan gedhe kanthi jangkauan dodolan saka akeh provinsi lan kutha menyang wilayah ing negara kasebut.
Pelanggan sing dihormati, sugeng rawuh ing situs kita! Yen sampeyan kasengsem ing please ninggalake informasi kontak. Kita bakal hubungi sampeyan sanalika bisa.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap