Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Ceramic Living Table

BK Ciandre Tables karo estetika kaku lan nyoto, kanggo ruang panedhaan saka keanggunan olahan, karo nilai tambah saka ndhuwur meja Keramik.

Tabel kaku lan nyoto, kanggo nggunakake dining kepileh elegan, Wangun tartamtu saka struktur wentis Tabel ing aluminium extruded karo Nilai ditambahaké ndhuwur Keramik menehi pemahaman visual kebak sentimen.

A Tabel panedhaan sing sampurna kanggo wusana wigati, preduli saka apa iku nedha bengi kanggo loro utawa siji kanggo kulawarga kabèh.

We duwe meja panedhaan sampurna kanggo sampeyan, apa iku prasaja lan ramping utawa luwes lan extendable.

Ora ana data
LIVING ROOM TABLE
Bengi luwih rasional tinimbang awan.  

Gunakake lampu kanggo nggawe atmosfer anget ing inspirasi dekorasi ruang tamu.   Yen sampeyan cocog karo lampu lan kopi, sampeyan bisa nggawe lingkungan romantis. Langit-langit sing rata ditempelake karo lampu, sing cocok banget kanggo digunakake ing gagasan inspirasi ruang tamu.

Ora ana data
Choose living room furniture
Ing pilihan furnitur ruang tamu, sampeyan kudu milih gaya kanthi garis sing prasaja lan cerah, sing bisa nggawe ruang umum katon luwih wiyar. Yen sampeyan nyeleh kursi makan kulit alus minimalis, sampeyan ora mung bisa santai lan nyandhak nanging uga nggawe swasana nyaman. Kelimpahan kasebut ndadekake tamu bisa nggabungake kanthi sampurna ing desain ruang tamu sampeyan.


EXPLORE OUR BLOGS
Waca kiriman iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk lan industri lan entuk inspirasi kanggo proyek sampeyan.
Ora ana data
DON’T MISS A THING!

Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!

BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.