Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 1
Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 2
Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 3
Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 4
Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 5
Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 1
Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 2
Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 3
Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 4
Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 5

Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Meja Keramik Kab



Product Information


meja ruangan Keramik dirancang kanggo nyedhiyani tingkat paling dhuwur saka estetika. Produk kasebut dipuji amarga kualitas dhuwur lan umur layanan sing luwih dawa. Kanthi pabrik gedhe lan staf sing terlatih, bisa njamin wektu timbal sing cendhak.

Meja Keramik/Porselen Slab

Ndhuwur meja bisa keramik, kayu lan kaca sing cuaca & UV resistant and sturdy.


Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 6

BKX01

Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 7

BKX-02

Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 8

BKX-03

Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 9

BKX-C07

Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 10

BKX-C09

Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 11

BKX-C14

Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 12

Aluminum Table Base

Sikil aluminium sing dilapisi bubuk macan, tahan banget kanggo karat, cuaca lan banyu.

Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 21

BKX-A-01

Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 22

BKX-A-02

Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 23

BKX-A-03

Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 24

BKX-A-04

Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 25

BKX-A-05

Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 26

BKX-A-06

Tuku Meja Luar Keramik Bulk-1 27

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim perancang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan lan struktur produk R &D design.



Company Feature


• Lalu lintas mbukak lan Gamelan nggawe penak kanggo transportasi lan pasokan pas wektune saka br /> • Wis sajarah pembangunan taun wiwit perusahaan kita dibangun ing Kita saiki wis dadi perusahaan modern liwat njelajah lan ngalahake kangelan lan pengaruh industri kita wis wis apik.
• nyedhiyakake solusi lan layanan sing kompetitif adhedhasar panjaluk pelanggan,
• Produk perusahaan kita entuk kapercayan lan disenengi saka konsumen domestik. Kajaba iku, kita uga ngekspor menyang luar negeri, entuk pujian saka akeh pelanggan ing luar negeri.
Halo, yen sampeyan duwe pitakon utawa masalah, hubungi Kita bakal ngatasi masalah sampeyan sanalika bisa.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.