+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Meja njaba Keramik

BK CIANDRE meja ruangan gaya minimalis, prasaja lan elegan.Table ndhuwur digawe karo slabs Sintered Stone, atose lumahing dhuwur lan iku hard kanggo njaluk scratched sanajan ma karo logam. Materi iki tahan ora mung kanggo panas nanging uga kanggo kadhemen. Uga angel seep, meh ora ana owah-owahan utawa deformasi sanajan banyu utawa noda diwutahake. Struktur meja digawe saka aluminium lan dilapisi bubuk karo Akzo Nobel saka Walanda , iku non-karat lan werna ora bakal ilang. Pilihan sing apik kanggo ruanga

Ora ana data
Bahan apa sing paling cocog kanggo panggunaan meja ruangan?

Dekorasi omah ora rampung ing njero. Meja njaba minangka extension saka gaya kita lan kudu diwenehi perhatian sing padha. Apa gedhe utawa cilik, ing omah utawa apartemen, njaba meja ruangan keramik khusus. Iki minangka papan istirahat kanggo sing duwe omah lan kumpul kanca lan kulawarga.


Nalika nerangake meja panedhaan, ora kabeh pilihan meja cocok kanggo panggunaan ruangan. Umume perabot meja sing digawe ing njero omah, kudu tetep ana ing njero ruangan. Iku ora masalah kualitas utawa gaya, nanging toleransi.   Patio dining tables   kudu ketemu standar lan kritéria tartamtu, uga digawe saka bahan sing bisa tahan kabeh kahanan cuaca lan owah-owahan suhu.  

 


Pilihan sing paling apik nalika milih meja utawa sofa sing bakal digunakake ing njaba yaiku aluminium. There are several reasons why. Minangka materi, entheng lan gampang dibentuk, mula bisa digunakake ing pirang-pirang produk. Miturut alam, tahan korosi lan ramah lingkungan amarga ora beracun lan bisa didaur ulang. Kemampuan kanggo nolak karat ndadekake becik kanggo njaba ruangan amarga ora mung tahan udan lan kelembapan nanging uga udan saka kolam renang lan segara.  


Pilihan liyane sing apik yaiku meja keramik. Bahan sintetis, meja keramik bisa digunakake ing lantai, pawon, lan perabotan. Iki digawe saka lempung sing dicampur karo bahan anorganik liyane, garing lan diwenehi tampilan marmer. Pori-pori kasebut ditutup kanthi lengkap, mula ora ana panyerepan minimal. Akibaté, meja keramik nduweni umur dawa lan tahan gores lan panas, becik kanggo panggunaan saben dina.  

Here at BK Ciandre  
Kita bangga duwe meja sing nggunakake loro bahan kasebut lan bisa digunakake ora mung ing njero ruangan nanging uga ing kebon. Struktur elegan lan variasi warna sing dirancang khusus menehi keluwesan kanggo dipasangake karo akeh gaya.
Ndhuwur meja keramik duwe sawetara pilihan warna sing bisa dideleng, kabeh diilhami dening alam, kanthi pilihan saka marmer putih, katon oak utawa watu biru katon kanggo wong-wong sing wani nambah warna ing kebone! Amarga iki minangka bahan sing digunakake ing lantai lan furnitur, mula ora butuh perawatan lan gampang diresiki.  


Dasar meja bisa digawe kanthi ukuran sing dawa banget, nganti 9m dawa lan ambane 1,20m, tanpa resiko stabilitas. Kanthi pilihan kanggo kabeh wong, nawakake luwih saka 10 bubuk lukisan aluminium werna kanggo cocog utawa kontras ndhuwur Keramik. Kanggo nggunakake ruangan ruangan, ora mbutuhake pangopènan, saéngga ngidini sampeyan fokus ing aspek penting ing urip sampeyan.  
EXPLORE OUR BLOGS
Waca kiriman iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk lan industri lan entuk inspirasi kanggo proyek sampeyan.
Ora ana data
DON’T MISS A THING!
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap