+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Meja Restoran Keramik Kab

Meja keramik BK CIANDRE uga cocok kanggo panggunaan restoran. Ndhuwur meja digawe nganggo slab Batu Sinter, kekerasan permukaan yaiku MOHS 4   lan angel digores sanajan digosok nganggo logam. Materi iki tahan ora mung kanggo panas nanging uga kanggo kadhemen. Uga angel seep, meh ora ana owah-owahan utawa deformasi sanajan banyu utawa noda diwutahake. Struktur meja digawe saka aluminium lan dilapisi bubuk karo Akzo Nobel saka Walanda , iku non-karat lan werna ora bakal ilang.  Ndhuwur meja duwe

Ora ana data
Apa sing paling penting kanggo digoleki nalika njupuk perabotan?  
Priksa manawa Furnitur awet nalika estetis uga nyenengake.  

Your   dining room table   minangka salah sawijining perabot sing penting ing omah sampeyan. Pusat perhatian, amarga ana ing tampilan utama, perabotan iki minangka papan kanggo kumpul kabeh kulawarga sawise dina sing suwe kanggo nedha bengi lan nuduhake crita.


Mulane, milih permukaan meja makan sing tepat iku penting banget.  Nalika nerangake ndhuwur meja panedhaan, ora ana liyane sing bisa dibandhingake karo permukaan keramik sing apik.

Wong-wong nggoleki perabotan sing ora mung murah nanging uga katon mewah. That is precisely what a ceramic top dining table   bakal nyedhiyani sampeyan, aran elegan tanpa ngosongake kanthong.


Kajaba iku, desain sregep lan gedhe saka ndhuwur keramik dadi pilihan nomer siji kanggo wong. Pucuk keramik bisa gampang duplikat kayu, marmer, utawa tekstur alam liyane lan nggabungake kanthi apik karo tampilan alam.  


Dadi, manawa kaendahan alami vena marmer ing ndhuwur keramik utawa sawetara tampilan kayu sing digoleki, tampilan ndhuwur keramik bisa menehi sampeyan kabeh.


Hence, the   sintered stone dining table saka BK Ciandre bakal nggawe tuku sampurna!  
DON’T MISS A THING!

Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!

BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap