Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Ceramic Table Bulk Buy 1
Ceramic Table Bulk Buy 2
Ceramic Table Bulk Buy 3
Ceramic Table Bulk Buy 4
Ceramic Table Bulk Buy 5
Ceramic Table Bulk Buy 6
Ceramic Table Bulk Buy 1
Ceramic Table Bulk Buy 2
Ceramic Table Bulk Buy 3
Ceramic Table Bulk Buy 4
Ceramic Table Bulk Buy 5
Ceramic Table Bulk Buy 6

Ceramic Table Bulk Buy

nakoni, nyelidiki

Company Advantages


· Meja keramik kudu dites supaya tundhuk karo standar umum. Wis diuji kanggo arahan mesin, safety operasi, lan pangarep-arep urip.


· Prodhuk iki misuwur amarga kaku utawa kapasitas beban. Ora mungkin dadi metu saka wangun nalika kapapar beban abot utawa bobot.


· Produk kasebut sukses entuk kepuasan pelanggan lan duwe prospek aplikasi pasar sing amba.


Meja Keramik/Porselen Slab

Ndhuwur meja bisa keramik, kayu lan kaca sing cuaca & UV resistant and sturdy.


Ceramic Table Bulk Buy 7

BKX01

Ceramic Table Bulk Buy 8

BKX-02

Ceramic Table Bulk Buy 9

BKX-03

Ceramic Table Bulk Buy 10

BKX-C07

Ceramic Table Bulk Buy 11

BKX-C09

Ceramic Table Bulk Buy 12

BKX-C14

Ceramic Table Bulk Buy 13

Aluminum Table Base

Sikil aluminium sing dilapisi bubuk macan, tahan banget kanggo karat, cuaca lan banyu.

Ceramic Table Bulk Buy 22

BKX-A-01

Ceramic Table Bulk Buy 23

BKX-A-02

Ceramic Table Bulk Buy 24

BKX-A-03

Ceramic Table Bulk Buy 25

BKX-A-04

Ceramic Table Bulk Buy 26

BKX-A-05

Ceramic Table Bulk Buy 27

BKX-A-06

Ceramic Table Bulk Buy 28

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim perancang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan lan struktur produk R &D design.


Company Features


· Minangka produser gedhe saka Tabel Keramik, iku salah siji sing paling apik ing China.


· entuk kekuwatan teknologi gedhe ing lapangan meja keramik sawise pirang-pirang taun pembangunan.


· Perusahaan kita ngakoni masalah lingkungan sing saya serius minangka prioritas paling dhuwur. Dadi, kita nggabungake pamikiran bunder menyang desain produk lan proses kanggo nggampangake panggunaan sumber daya sing lestari lan ngembangake bisnis bunder sing nguntungake.


Product Details


Tabel Keramik diprodhuksi dening kualitas banget lan rincian tartamtu minangka nderek.



Application of the Product


Tabel keramik bisa digunakake ing pirang-pirang industri.


darmabakti kanggo ngrampungake masalah sampeyan lan menehi solusi siji-mandeg lan lengkap.



Product Comparison


Dibandhingake karo meja keramik liyane, meja keramik sing diprodhuksi dening nduweni kaluwihan lan fitur ing ngisor iki.



Enterprise Advantages


Personel produksi perusahaan kita duwe pengalaman lan duwe pangerten jero babagan industri kasebut. Kajaba iku, dheweke pinter ing kabeh produksi, nyedhiyakake dhukungan sing kuat kanggo produk sing berkualitas.


Adhedhasar layanan individu lan manungsa, perusahaan kita menehi peran lengkap kanggo saben karyawan lan nglayani konsumen kanthi profesionalisme sing apik.


Ing mangsa ngarep, perusahaan kita bakal tansah netepi filosofi bisnis 'slamet kanthi kualitas, berkembang kanthi reputasi'. Kajaba iku, kita nerusake semangat 'maju karo jaman, berkembang lan inovasi, maju terus'. Kita usaha kanggo ngowahi mode pembangunan lan deepen kombinasi optimized saka chain industri, chain Nilai lan chain Manajemen. Kajaba iku, kita ngetrapake strategi pangembangan merek ilmiah kanggo nggawe merek kelas siji ing industri kasebut, lan tujuane yaiku dadi pimpinan nasional ing industri kasebut.


diadegaké ing wis berkembang ing industri kanggo taun.


39;s seneng reputasi dhuwur ing pasar. Padha didol uga ing pasar domestik lan manca kalebu


Dimension

Ceramic Table Bulk Buy 29
mm (Dawa x Jembar x Dhuwur) Inci (Dawa x Lebar x Dhuwur)
Dia:800*740
Dia:700*740

31*30
27*30

Description

Brand

BK CIANDRE

Size

Dia:800*750mm   Dia:700 *750mm

Design Service  

Desain grafis, desain logo, desain 3D, desain produk

Usage

Kamar panedhaan, Ruang tamu, hotel, Villa, njaba ruangan, taman, Pelataran

Advantages

Lembar berkualitas tinggi, tahan suhu dhuwur, gampang diresiki, bahan dekoratif kelas A sing berwibawa

Bahan

Meja Keramik/Porselen, Dasar Aluminium

Color

Optional

Delivery Time

About 20-25 dina sawise nampa simpenan

Quality Control

100% inspeksi sadurunge packing

After-Sales Service

OEM lan adat dibangun sambutan! Kita tansah ing kene kanggo nggarap sampeyan lan menehi garansi 3 taun kanggo produk.

 

sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.