Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Ceramic Table

BK Ciandre ngetutake kanthi rapet babagan gaya omah minimalis Italia sing populer, lan nggabungake karakteristik dhewe kanggo nggawe seri produk Tabel Keramik sing diduweni Bk Ciandre-kalebu meja makan keramik Long Island seri,Sanqi seri,Manta seri ; seri toban meja teh keramik/meja kopi. Kita milih bahan papan porselen sing paling unggul saka merek papan porselen domestik sing misuwur lan merek papan porselen sing misuwur ing Italia. Fitur mbedakake saka tabel iki, Kayata Long Island seri Tabel Keramik , persegi dowo utawa kothak, ing minimalism saka desain uga struktur banget stabil. Kanggo seri Manta, meja keramik Bk Ciandre ngadeg kanthi bentuk sikil sing dawa, diprodhuksi ing casting aluminium.   Kauntungan saka meja Bk Ciandre yaiku: Sisih ndhuwur ana ing ndhuwur keramik lan dhasar meja yaiku struktur aluminium, uga bahan sing digunakake kanggo produksi: lukisan bubuk sing tahan lan ramah lingkungan kanggo pangkalan meja aluminium.
Ora ana data
Kanggo bahan ndhuwur meja biasane nggunakake Keramik, kaca, kayu, lan kanggo dhasar meja digunakake aluminium, kayu, kaca, baja lan liya-liyane, nanging apa bahan sing paling apik kanggo ruang makan saka estetika, daya tahan, kepraktisan lan liya-liyane. cocok kanggo acara apa wae?

Ceramic table:

Bisa uga kesederhanaan, garis sing resik, lan uga bisa dadi kemewahan, fungsionalitas, utawa desain sing rumit. sampeyan bisa ngrancang carane meja katon kaya, ngatur sembarang wangun, pola, ukuran, tektur sing pengin, adhedhasar sing kita nggunakake mesin Bottero, Jerman sistem kanggo ndhuwur meja, lan kanggo dhasar meja kita nggunakake CNC diimpor. Mesin pangolahan sumbu 5, kita nganggep teknologi lan mesin dadi penting lan bisa ditemokake ing saindhenging organisasi kita: wiwit saka produk, sing dibutuhake kanggo entuk kualitas lan kesempurnaan sing paling dhuwur, nganti sistem produksi, ditondoi dening nggunakake kaca lan aluminium, tandha saka keluwesan maksimum ing produksi.


Glass table:
Kaca tempered cocok kanggo meja makan amarga awet, tahan panas, lan ora gampang gores. Kanggo meja panedhaan, sampeyan bisa duwe meja digawe saka kaca lan nyelehake ing ndhuwur meja utawa sampeyan bisa nggawe ndhuwur kaca kanggo meja sing wis ana.
Kanggo meja kaca bisa uga ana ing permukaan sing kasar, permukaan sing alus, warna sing beda, desain lan wujud, lan bisa digabungake kanthi keramik kanggo ndhuwur meja. Enggal padhangake kamar lan menehi ruang kanthi getaran sing luwih entheng. Yen sampeyan duwe kamar panedhaan cilik sing ora nampa cahya alami sing cukup, meja kaca bisa dadi tambahan sing apik amarga nggawe ruangan katon luwih gedhe lan luwih akeh.
Wood table:
BK CIANDRE milih papan kayu domestik utawa impor kualitas dhuwur minangka ndhuwur meja.
Aluminum:
TIGER Drylac ®powder lukisan aluminium, entheng lan awet, tahan banget kanggo korosi, cuaca, lan tahan banyu. Dasar meja aluminium kita kabeh dirating kanggo panggunaan ruangan, amarga aluminium gampang banget kanggo ngresiki lan tahan karat.
Ora ana data
Bahan
Keramik nduweni tampilan tiruan minangka marmer nanging pilihan sing luwih apik tinimbang marmer, kenapa?

Marmer minangka tren panas kanggo bahan meja, perabotan malah kanggo konstruksi, nanging saiki sumber daya mineral saya kurang, lan akeh papan sing wis ngembangake mineral, lan marmer duwe keropos, sing bisa dicelupake lan amarga iku alam. mulane Iku watu sing luwih alus lan luwih rawan kanggo pewarnaan lan etsa.


Keramik bisa tekan kekerasan Moh 7 derajat, insulasi panas, pengawetan panas. amarga diprodhuksi ing suhu 2000 ℃ lan mesin Sistem Jerman 3000 ton dadi tahan cuaca, anti tabrakan, tahan noda, anti banyu supaya bisa digunakake kanggo njero ruangan lan ruangan, luwih gampang dijaga, kuwat lan ramah lingkungan.   

EXPLORE OUR BLOGS
Waca kiriman iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk meja keramik lan industri lan entuk inspirasi kanggo proyek sampeyan.
Ora ana data
DON’T MISS A THING!

Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!

BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.