Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Keramik Top Dining Table Company 1
Keramik Top Dining Table Company 2
Keramik Top Dining Table Company 3
Keramik Top Dining Table Company 4
Keramik Top Dining Table Company 5
Keramik Top Dining Table Company 6
Keramik Top Dining Table Company 1
Keramik Top Dining Table Company 2
Keramik Top Dining Table Company 3
Keramik Top Dining Table Company 4
Keramik Top Dining Table Company 5
Keramik Top Dining Table Company 6

Keramik Top Dining Table Company

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Meja Makan Keramik Kab



Quick Detail


Meja makan ndhuwur keramik digawe kanthi akurat kanthi nggunakake mesin, peralatan, lan alat sing canggih. Produk iki wis disertifikasi dening pihak katelu sing nduweni wewenang, kalebu kinerja, daya tahan lan linuwih. tansah nawakake layanan dipercaya karo rega competitive.



Product Introduction


Dibandhingake karo produk sing padha ing industri, meja panedhaan ndhuwur keramik nduweni sorotan ing ngisor iki amarga kemampuan teknis sing luwih apik.

Teknik Profesional
Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.

Keramik Top Dining Table Company 7

Struktur modular ing tekanan dhuwur aluminium die-cast lan rod tengah ing tempered aluminium alloy njamin linuwih maksimum karo profil kekandelan minimal, nalika desain modul saka struktur ngidini dimensi ngédap.
Keramik Top Dining Table Company 8
Keramik Top Dining Table Company 9

BK CIANDRE Nduwe luwih saka 50 pilihan desain warna ndhuwur meja kayata merek slab keramik sing misuwur (NEW PEARL, GOLDME, SHUIHUITECH) utawa slab keramik ITALY LAMINAM lan desain eksklusif khusus, sing kabeh digawe ing mesin ITALY LAMINAM utawa SACMI.
Keramik Top Dining Table Company 10
Keramik Top Dining Table Company 11

5 pilihan dimensi saka basis meja aluminium, luwih saka 10 bubuk lukisan aluminium werna.


Keramik Top Dining Table Company 12

Top Meja Keramik/Porselen

Top Keramik digawe saka porselen, kang bahan banget kuwat iku cuaca & Tahan UV lan kuat sing bisa ditinggalake ing njaba ruangan kabeh taun.

Keramik Top Dining Table Company 13

BKX01

Keramik Top Dining Table Company 14

BKX-02

Keramik Top Dining Table Company 15

BKX-03

Keramik Top Dining Table Company 16

BKX-C07

Keramik Top Dining Table Company 17

BKX-C09

Keramik Top Dining Table Company 18

BKX-C14

Keramik Top Dining Table Company 19

Aluminum Table Base

Wêdakakêna Akzonobel Walanda dilapisi aluminium, entheng lan awet, tahan banget kanggo karat, cuaca, lan banyu

Keramik Top Dining Table Company 28

BKX-A-01

Keramik Top Dining Table Company 29

BKX-A-02

Keramik Top Dining Table Company 30

BKX-A-03

Keramik Top Dining Table Company 31

BKX-A-04

Keramik Top Dining Table Company 32

BKX-A-05

Keramik Top Dining Table Company 33

BKX-A-06

Keramik Top Dining Table Company 34

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim desainer furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM,   nanging uga desain tampilan produk lan struktur produk R &D solutions, BK Ciandre, a global furniture R & D solution provider.



Company Information


situated in specializes in the business of Our company follows the production concept of 'high efficiency, environmental protection, recycling and safety', and advocates the core value of 'honesty-based, quality first' as well. Adhedhasar iku, kita nggabungake keuntungan ekonomi lan keuntungan sosial kanggo nggayuh pembangunan sing lestari. Lan kita nyoba hard kanggo mujudaken impen ayu kanggo nggawe perusahaan kita luwih apik lan kuwat. nggawe tim sing apik banget kanthi ngumpulake akeh personel sing berpengalaman. Kita tansah ngerti tren lan perkembangan anyar ing pasar, supaya kita bisa nyedhiyani pelanggan karo solusi siji-mandeg industri-leading.
Welcome everyone teka kanggo rembugan.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.