+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Ceramic Top Outdoor Table-4 1
Ceramic Top Outdoor Table-4 2
Ceramic Top Outdoor Table-4 3
Ceramic Top Outdoor Table-4 4
Ceramic Top Outdoor Table-4 5
Ceramic Top Outdoor Table-4 6
Ceramic Top Outdoor Table-4 7
Ceramic Top Outdoor Table-4 1
Ceramic Top Outdoor Table-4 2
Ceramic Top Outdoor Table-4 3
Ceramic Top Outdoor Table-4 4
Ceramic Top Outdoor Table-4 5
Ceramic Top Outdoor Table-4 6
Ceramic Top Outdoor Table-4 7

Ceramic Top Outdoor Table-4

nakoni, nyelidiki

Teknik Profesional
Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.

Ceramic Top Outdoor Table-4 8

Ing Tabel iki kita duwe 1400/1600/1800mm dawa, cocok kanggo 4/6/8 seaters. Ndhuwur meja sampeyan bisa milih ndhuwur meja kaca utawa keramik, uga werna dhasar meja maneka warna miturut selera sampeyan. BK Ciandre Tables kanthi estetika sing ketat lan rasional, kanggo ruang makan kanthi keanggunan sing apik.
Ceramic Top Outdoor Table-4 9
Ceramic Top Outdoor Table-4 10

BK CIANDRE Nduwe luwih saka 50 pilihan desain warna ndhuwur meja kayata merek slab keramik sing misuwur (NEW PEARL, GOLDME, SHUIHUITECH) utawa slab keramik ITALY LAMINAM lan desain eksklusif khusus, sing kabeh digawe ing mesin ITALY LAMINAM utawa SACMI.
Ceramic Top Outdoor Table-4 11
Ceramic Top Outdoor Table-4 12

3 pilihan dimensi saka basis meja baja, luwih saka 10 bubuk lukisan werna baja.


Ceramic Top Outdoor Table-4 13

Meja Keramik/Porselen Slab

Top Keramik digawe saka porselen, kang bahan banget kuwat iku cuaca & Tahan UV lan kuat sing bisa ditinggalake ing njaba ruangan kabeh taun.


Ceramic Top Outdoor Table-4 14

BKX01

Ceramic Top Outdoor Table-4 15

BKX-02

Ceramic Top Outdoor Table-4 16

BKX-03

Ceramic Top Outdoor Table-4 17

BKX-C07

Ceramic Top Outdoor Table-4 18

BKX-C09

Ceramic Top Outdoor Table-4 19

BKX-C14

Ceramic Top Outdoor Table-4 20

Aluminum Table Base

Wêdakakêna Akzonobel Walanda dilapisi aluminium, entheng lan awet, tahan banget kanggo karat, cuaca, lan banyu

Ceramic Top Outdoor Table-4 29

BKX-A-01

Ceramic Top Outdoor Table-4 30

BKX-A-02

Ceramic Top Outdoor Table-4 31

BKX-A-03

Ceramic Top Outdoor Table-4 32

BKX-A-04

Ceramic Top Outdoor Table-4 33

BKX-A-05

Ceramic Top Outdoor Table-4 34

BKX-A-06

Ceramic Top Outdoor Table-4 35

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim perancang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan lan struktur produk R &D design.


Company Advantages


· Bahan mentah meja ruangan ndhuwur keramik diwenehake kanthi ketat dening pemasok sing dipercaya. Bahan-bahan kasebut ngalami proses reresik, nyaring, lan grading kanthi lengkap.


· Kanthi proses kontrol kualitas, kualitas dijamin kualitas dhuwur.


· Produk merek iki bakal nemokake pasar sing siap ing luar negeri.


Company Features


· Minangka perusahaan internasional, duwe dhasar Manufaktur kuwat lan expertise ngalangi ing Keramik ndhuwur meja ruangan pembangunan lan produksi.


· Pabrik kita wis ngenalaken seri fasilitas produksi. Padha maju lan tetep karo teknologi modern, saéngga produktivitas luwih, luwih keluwesan lan kualitas produksi banget saka desain kanggo pagawean produk.


· Kita usaha kanggo njamin kepuasan klien. Ora preduli manawa pesenan gedhe sing ditindakake para pelanggan, yakin manawa kita bakal menehi asil sing sampurna. Contact!


Application of the Product


Keramik meja ruangan ndhuwur wis sawetara saka sudhut aplikasi.


tansah netepi konsep layanan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. We are setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo siji-mandeg solusi sing pas wektune, efisien lan ekonomi.


Dimension

Ceramic Top Outdoor Table-4 36
mm (Dawa x Jembar x Dhuwur) Inci (Dawa x Lebar x Dhuwur)

1400*800*740
1600*800*740
1800*800*750


65*32*30
65*32*30
73*32*30


Description

Brand

BK CIANDRE

Size

1400*800*750mm   1600 *800*750mm   1800*800*750mm

Design Service  

Desain grafis, desain logo, desain 3D, desain produk

Usage

Kamar panedhaan, Ruang tamu, hotel, Villa, njaba ruangan, taman, Pelataran

Advantages

Lembar berkualitas tinggi, tahan suhu dhuwur, gampang diresiki, bahan dekoratif kelas A sing berwibawa

Bahan

Meja Keramik/Porselen, Dasar Aluminium

Color

Optional

Delivery Time

About 20-25 dina sawise nampa simpenan

Quality Control

100% inspeksi sadurunge packing

After-Sales Service

OEM lan adat dibangun sambutan! Kita tansah ing kene kanggo nggarap sampeyan lan menehi garansi 3 taun kanggo produk.

 

sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap