Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 1
Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 2
Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 3
Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 4
Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 1
Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 2
Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 3
Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 4

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku

nakoni, nyelidiki

Teknik Profesional
Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.


Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 5
Ing Tabel iki kita duwe 1400/1600/1800mm dawa, cocok kanggo 4/6/8 seaters. Ndhuwur meja sampeyan bisa milih ndhuwur meja kaca utawa keramik, uga werna dhasar meja maneka warna miturut selera sampeyan. BK Ciandre Tables kanthi estetika sing ketat lan rasional, kanggo ruang makan kanthi keanggunan sing apik.
Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 6

 
BK CIANDRE Nduwe luwih saka 50 pilihan desain warna ndhuwur meja kayata merek slab keramik sing misuwur (NEW PEARL, GOLDME, SHUIHUITECH) utawa slab keramik ITALY LAMINAM lan desain eksklusif khusus, sing kabeh digawe ing mesin ITALY LAMINAM utawa SACMI.
 
Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 7
 
3 pilihan dimensi saka basis meja baja, luwih saka 10 bubuk lukisan werna baja.
 
 
Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 8

Meja Keramik/Porselen Slab

Top Keramik digawe saka porselen, kang bahan banget kuwat iku cuaca & Tahan UV lan kuat sing bisa ditinggalake ing njaba ruangan kabeh taun.


Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 9

BKX01

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 10

BKX-02

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 11

BKX-03

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 12

BKX-C07

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 13

BKX-C09

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 14

BKX-C14

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 15

Aluminum Table Base

Wêdakakêna Akzonobel Walanda dilapisi aluminium, entheng lan awet, tahan banget kanggo karat, cuaca, lan banyu

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 24

BKX-A-01

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 25

BKX-A-02

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 26

BKX-A-03

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 27

BKX-A-04

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 28

BKX-A-05

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 29

BKX-A-06

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 30

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim perancang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan lan struktur produk R &D design.


Company Advantages


· Meja ruangan ndhuwur keramik kudu ngliwati macem-macem proses produksi, kalebu ngumbah bahan, nglereni CNC, welding, plating, uyuh kimia, lan liya-liyane.


· Produk mbutuhake gaweyan sethithik. Iki dirancang miturut konsep pangguna-loropaken sing tujuane kanggo ngrampungake karya reresik blumbang kanthi tenaga kerja sing paling sithik.


· Produk iki nduweni peran wigati ing ngrancang papan. Sawetara desain ruang sing paling kreatif nanging fungsional bisa ditetepake kanthi cara produk iki dipanggonke ing saindhenging papan.


Company Features


· Diadegake taun kepungkur, minangka perusahaan Cina sing dipercaya kanthi spesialisasi ing desain lan pabrik meja ruangan keramik ndhuwur.


· Teknologi sing kuwat wis dadi daya saing inti.


· wgkadovs nyedhiyakake layanan sing luar biasa kanggo saben pelanggan. Inquire now!


Application of the Product


Keramik meja ruangan ndhuwur, salah siji produk utama, rumiyin di senengi dening pelanggan. Kanthi aplikasi sing wiyar, bisa ditrapake ing macem-macem industri lan lapangan.


Kita tansah ngerti tren lan perkembangan anyar ing pasar, supaya kita bisa nyedhiyani pelanggan karo solusi siji-mandeg industri-leading.


Dimension

Keramik Top Outdoor Tabel Bulk Tuku 31
mm (Dawa x Jembar x Dhuwur) Inci (Dawa x Lebar x Dhuwur)
Dia:800*740
Dia:700*740

31*30
27*30

Description

Brand

BK CIANDRE

Size

Dia:800*750mm   Dia:700 *750mm

Design Service  

Desain grafis, desain logo, desain 3D, desain produk

Usage

Kamar panedhaan, Ruang tamu, hotel, Villa, njaba ruangan, taman, Pelataran

Advantages

Lembar berkualitas tinggi, tahan suhu dhuwur, gampang diresiki, bahan dekoratif kelas A sing berwibawa

Bahan

Meja Keramik/Porselen, Dasar Aluminium

Color

Optional

Delivery Time

About 20-25 dina sawise nampa simpenan

Quality Control

100% inspeksi sadurunge packing

After-Sales Service

OEM lan adat dibangun sambutan! Kita tansah ing kene kanggo nggarap sampeyan lan menehi garansi 3 taun kanggo produk.

 

sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.