Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 1
Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 2
Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 3
Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 4
Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 5
Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 6
Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 7
Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 1
Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 2
Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 3
Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 4
Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 5
Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 6
Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 7

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1

nakoni, nyelidiki

Meja Keramik/Porselen Slab

Ndhuwur meja bisa keramik, kayu lan kaca sing cuaca & UV resistant and sturdy.


Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 8

BKX01

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 9

BKX-02

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 10

BKX-03

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 11

BKX-C07

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 12

BKX-C09

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 13

BKX-C14

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 14

Aluminum Table Base

Sikil aluminium sing dilapisi bubuk macan, tahan banget kanggo karat, cuaca lan banyu.

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 23

BKX-A-01

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 24

BKX-A-02

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 25

BKX-A-03

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 26

BKX-A-04

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 27

BKX-A-05

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 28

BKX-A-06

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 29

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim perancang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan lan struktur produk R &D design.


Company Advantages


· Keramik meja ruangan ndhuwur dirancang kanthi teliti miturut standar pesawat industri.


· Wangun lan wujud saka sandhangan iki bisa nandheske wilayah tartamtu saka awak nalika downplaying wilayah liyane kurang seng di pengeni.


· Kanggo expansion bisnis luwih, wis mantep jaringan dodolan kuwat.


Company Features


· Kanthi pengalaman KALUBÈRAN ing Manufaktur Keramik ndhuwur meja ruangan, plans kanggo dadi pimpinan donya ing industri iki ing taun teka.


· Kerjasama karo mitra sing bisa dipercaya, kualitas meja ruangan ndhuwur keramik bisa luwih dijamin.


· Kita wis fokus kanggo ngirim keunggulan ing kinerja, keluwesan, lan teknologi sing ngluwihi pangarepan pelanggan kanggo kualitas, pangiriman, lan layanan.


Application of the Product


Meja ruangan ndhuwur keramik sing dikembangake dening perusahaan kita bisa dadi peran ing macem-macem lapangan.


Ing tahap awal, kita nganakake survey komunikasi kanggo entuk pangerten sing jero babagan masalah pelanggan. Mula, kita bisa ngembangake solusi sing paling cocog karo pelanggan adhedhasar asil survey komunikasi.


Dimension

Perusahaan Meja Luar Ruangan Keramik-1 30
mm (Dawa x Jembar x Dhuwur) Inci (Dawa x Lebar x Dhuwur)
Dia:800*740
Dia:700*740

31*30
27*30

Description

Brand

BK CIANDRE

Size

Dia:800*750mm   Dia:700 *750mm

Design Service  

Desain grafis, desain logo, desain 3D, desain produk

Usage

Kamar panedhaan, Ruang tamu, hotel, Villa, njaba ruangan, taman, Pelataran

Advantages

Lembar berkualitas tinggi, tahan suhu dhuwur, gampang diresiki, bahan dekoratif kelas A sing berwibawa

Bahan

Meja Keramik/Porselen, Dasar Aluminium

Color

Optional

Delivery Time

About 20-25 dina sawise nampa simpenan

Quality Control

100% inspeksi sadurunge packing

After-Sales Service

OEM lan adat dibangun sambutan! Kita tansah ing kene kanggo nggarap sampeyan lan menehi garansi 3 taun kanggo produk.

 

sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.