Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Keramik Top Outdoor Tabel Company 1
Keramik Top Outdoor Tabel Company 2
Keramik Top Outdoor Tabel Company 3
Keramik Top Outdoor Tabel Company 4
Keramik Top Outdoor Tabel Company 5
Keramik Top Outdoor Tabel Company 1
Keramik Top Outdoor Tabel Company 2
Keramik Top Outdoor Tabel Company 3
Keramik Top Outdoor Tabel Company 4
Keramik Top Outdoor Tabel Company 5

Keramik Top Outdoor Tabel Company

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Meja Luar Ruangan Keramik Kab



Product Overview


Sajrone fase desain meja ruangan ndhuwur keramik, kita tetep ndeleng kabutuhan pelanggan. Produk kasebut nduweni kualitas dhuwur. Amarga wis dites kaping pirang-pirang lan kualitas unggul lan bisa tahan uji wektu. Tim qc profesional lan ketat wis disetel kanggo luwih njamin kualitas produk iki.



Product Introduction


Pilih meja ruangan ndhuwur keramik amarga alasan ing ngisor iki.

Meja Keramik/Porselen Slab

Ndhuwur meja bisa keramik, kayu lan kaca sing cuaca & UV resistant and sturdy.


Keramik Top Outdoor Tabel Company 6

BKX01

Keramik Top Outdoor Tabel Company 7

BKX-02

Keramik Top Outdoor Tabel Company 8

BKX-03

Keramik Top Outdoor Tabel Company 9

BKX-C07

Keramik Top Outdoor Tabel Company 10

BKX-C09

Keramik Top Outdoor Tabel Company 11

BKX-C14

Keramik Top Outdoor Tabel Company 12

Aluminum Table Base

Sikil aluminium sing dilapisi bubuk macan, tahan banget kanggo karat, cuaca lan banyu.

Keramik Top Outdoor Tabel Company 21

BKX-A-01

Keramik Top Outdoor Tabel Company 22

BKX-A-02

Keramik Top Outdoor Tabel Company 23

BKX-A-03

Keramik Top Outdoor Tabel Company 24

BKX-A-04

Keramik Top Outdoor Tabel Company 25

BKX-A-05

Keramik Top Outdoor Tabel Company 26

BKX-A-06

Keramik Top Outdoor Tabel Company 27

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim perancang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan lan struktur produk R &D design.



Company Advantages


iku salah siji saka supplier paling profesional kanggo Keramik ndhuwur meja ruangan. Kita duwe fasilitas manufaktur maju. Iki ngidini kita nyedhiyakake tingkat perhatian sing paling dhuwur kanggo kontrol kualitas sajrone proses produksi, saka wiwitan nganti rampung. Kita kabeh setya kanggo terus-terusan nantang awake dhewe kanthi nambah cara layanan, kabeh kanggo nggayuh tujuan pelanggan. Please contact.
Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, hubungi kita. We are darmabakti kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan banget lan paling profesional.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.