Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 1
Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 2
Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 3
Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 4
Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 5
Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 6
Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 7
Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 1
Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 2
Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 3
Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 4
Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 5
Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 6
Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 7

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Meja Keramik Kab



Quick Overview


Nalika nggawe meja ndhuwur keramik, mung bahan kelas ndhuwur sing diadopsi ing produksi. Kualitas produk iki selaras karo norma lan standar industri. Produk kasebut nuduhake daya saing sing kuat ing industri kasebut.



Product Description


Tabel ndhuwur keramik diprodhuksi dening kualitas luwih apik, minangka kapacak ing ngisor iki.

Teknik Profesional
Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.

Meja Keramik/Porselen Slab

Tabel keramik uga dijenengi minangka slab porselen, meja watu sintered, gumantung ing negara  
Ceramic table top is weather & tahan UV, kurang pangopènan lan kuwat.

Ceramic
Glass
Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 8

BKX01

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 9

BKX02

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 10

BKX03

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 11

BKX04

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 12

BKX05

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 13

BKX06

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 14

BKX-C05

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 15

BKX-C06

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 16

BKX-C11

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 17

BKX-C13

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 18

BKX-C14

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 19

BKX-C15

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 20

BKX-G-01

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 21

BKX-G-02

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 22

BKX-G-03

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 23

BKX-G-04

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 24

BKX-G-05

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 25

BKX-G-06

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 26

BKX-G-07

Aluminum Table Base
Kita bisa nyadari desain dhasar meja sing cocog dadi kasunyatan.

Aluminum
Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 27

BKX-A-01

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 28

BKX-A-01

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 29

BKX-A-01

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 30

BKX-A-01

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 31

BKX-A-01

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 32

BKX-A-01

Tabel Top Keramik Merk Tabel Top Keramik 33

BKX-A-01

Strong OEM/R &D design ability
BK CIANDRE duwe tim desainer furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM,

nanging uga desain tampilan produk lan struktur produk R &D design. BK CIANDRE,R & D solution provider!





Company Advantages


dumunung ing minangka perusahaan profesional. We are utamané melu ing bisnis duwe tim layanan profesional kang anggota tim darmabakti kanggo mecahaken kabeh jinis masalah kanggo pelanggan. Kita uga mbukak sistem layanan sawise-sales lengkap sing ngijini kita kanggo nyedhiyani pengalaman sumelang-free. Kita duwe persediaan lan diskon sing akeh kanggo tuku gedhe. Welcome to contact us!


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.