+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

WHY DESGINERS CHOOSE
BK CIANDRE?

Ing baris produksi biasa, kita duwe meja keramik, pawon, lumaku ing lemari, sistem tembok TV modular, lawang lan lemari liyane. Dadi, kita duwe macem-macem produk kustomisasi omah kajaba sofa lan amben. With the global    tren saka Furnitur minimalis , liyane lan liyane konsumen seneng Furnitur prasaja lan becik ing desain lan apik ing kualitas, kang kita ciri produk biasa.

Ora ana data
FULL RANGE OF HOME CUSTOMIZATION PRODUCTS
PROBLEMS THAT
ANNOY DESIGNERS ALL OVER THE WORLD
1
Desain sing apik mbutuhake pabrik sing apik kanggo nindakake saben produk ing desaine, nanging kahanan saiki yaiku desainer duwe ide sing apik, nanging angel banget golek pabrik sing cocog, kenapa?

Amarga Furnitur minimalis, yen perlu standar dhuwur, kudu tuku saka Italia lan Jerman, nanging biaya dhuwur, ing China mayoritas ora apik, adoh saka kualitas Eropah, nanging mayoritas konsumen njaluk kualitas tengah lan dhuwur karo biaya tengah, supaya padha kudu kualitas apik, nanging padha terjangkau kanggo mbayar kualitas apik iki, ngendi lan bisa gawé?kapan bisa rampung? saben desainer ngelingi pitakonan sing padha;

Poor

quality?


High

cost?


2
Desain apik mbutuhake produk sing apik kanggo ndhukung, akeh desainer kudu nggambar saben model produk supaya bisa nyelehake produk iki ing desaine, iki mbuwang wektu akeh, nanging mung akrab karo desain visual, nanging ora kenal karo internal. desain, dadi sanajan padha nggambar produk, nanging ora padha karo produk nyata, iki masalah gedhe saka keluhan pelanggan? Kenging punapa? Amarga produk nyata ora padha karo desain.
3

Desainer butuh produk sing apik, dodolan gampang, instalasi gampang. Apa sing asring kedadeyan? Desain rampung, produk rampung, nalika produk dikirim menyang situs proyek, angel banget kanggo instalasi, kenapa? Amarga akeh desainer mung ngerti produk visual, dheweke ora ngerti struktur internal; dadi pabrik mung ngerti struktur internal, padha ora ngerti kangelan situs project, instalasi gampang lan cepet iku super penting, nanging tansah proses instalasi creat masalah tambahan kang banget angel kanggo ngatasi, minangka produk wis rampung.

Ayo BK CIANDRE entuk manfaat kanggo karya sampeyan!
Minangka klien mayoritas BK CIANDRE minangka perancang, ing 15 taun kepungkur ing kustomisasi saka Italia, Jerman nganti China, kita nglumpukake pengalaman sing sugih ing proyek lan kasus perancang, saengga kita kenal karo masalah potensial ing situs.
we are more focus on
Ora ana data
Konsultasi Panjenengan BK CIANDRE Full sawetara home customization Experts

Kita mbantu sampeyan supaya pitfalls kanggo ngirim kualitas lan nilai desain, ing wektu lan ing budget.

Amarga kita duwe jumlah pesenan OEM sing gedhe lan saluran penjualan distributor global, mula kanggo pemilihan bahan mentah, kita bisa nggawe keseimbangan ing biaya lan kualitas bahan mentah, sing mutusake manawa kita duwe rantai pasokan sing stabil kanggo nawakake produk sing terjangkau kanthi kualitas apik.

Kajaba iku, kita duwe tim desain kanggo nggawe model 3D kanggo saben produk kanthi warna lan struktur sing padha karo produk sing wis rampung, saengga desainer bisa kanthi gampang nglebokake MODEL 3D ing desain proyek, supaya bisa ngirim menyang klien apa sing dirancang ing drawing, kang nemen nambah kepuasan pelanggan, supaya perancang bisa: desain gampang lan pangiriman produk gampang.

Kanggo struktur produk, kita ngembangake unit modular sing luwih akeh adhedhasar konsep LEGO. Umume desain kabeh ukuran modular, kayata ukuran desain global: 600/800 / 900mm, mung 10% -15% bagean ukuran sing disesuaikan, sing nyuda kesulitan instalasi, BK Ciandre R & D tim mikir sing generasi anyar buruh instalasi 90s   taun, padha seneng produk LEGO-konsepsi, kang ndadekake karya luwih gampang, padha bisa seneng milih karya kasengsem lan gampang.

Mulane, gen BK CIANDRE karo konsep modular, supaya perancang global fokus liyane energi ing nggawe, fokus produksi ing pangiriman kualitas luwih profesional, supaya generasi enom global terjangkau ing produk becik lan prasaja, iki siklus ekologis positif.

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan konsep modular kita
please contact us immediately!
Our Professional Design Team
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap