+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Dinning Tables-9 1
Dinning Tables-9 2
Dinning Tables-9 3
Dinning Tables-9 4
Dinning Tables-9 5
Dinning Tables-9 1
Dinning Tables-9 2
Dinning Tables-9 3
Dinning Tables-9 4
Dinning Tables-9 5

Dinning Tables-9

nakoni, nyelidiki

Dinning Tables-9 6

Product description

TABLE TOP CAN BE:

1. 6MM PORCELAIN SLAB

2. ALUMINUM LEGS

Dimensions

bisa imbuhan fleksibel: MAX. Dawane 3.2M tanpa deformasi

Dinning Tables-9 7

mm ( Length x Width x Height ) Inci (Dawa x Jembar x Dhuwur)
1600 x 800 x 760
1800 x 900 x 760
2350 x 1000 x 760
2800x1100x760
3000 x 1100 x 760
3195 x 1100 x 760







Material Selection

■ Glass

■ Laminam slabs

■ Natural wood

■ Aluminum color sections

Product Video

Dinning Tables-9 8

Product Details

Dinning Tables-9 9

6MM PORCELAIN SLAB, NICE & SMOOTH EDGE finish


Aplikasi Produk Aktual

Dinning Tables-9 10

6MM PORCELAIN SLAB, NICE & SMOOTH EDGE finish

Dinning Tables-9 11

6MM PORCELAIN SLAB, NICE & SMOOTH EDGE finish


Company Advantages


· Tabel Dining wis nyakup macem-macem unsur ing desain sawijining. The elements of foot biomechanics, physical stress, weight points & balance, and the distribution of load have been considered.


· Prodhuk nduweni permukaan sing alus tanpa nabrak. Kabeh bagean sing gandheng seamlessly bebarengan bahan welding lan grinded lan polesan.


· Wong modern bisa nggunakake produk iki kanggo mbantu nyuda jejak karbon, lan uga nyuda konsumsi energi.


Company Features


· Kanthi pengalaman industri ekstensif lan kawruh spesialis jero, terus-terusan ngirim Tabel Dinning kualitas ngluwihi pangarepan pelanggan.


· duwe sawetara peralatan produksi lan pangolahan sing diimpor.


· Kita bisa nindakake kabeh sing dikarepake pelanggan kanggo Meja Dining. Get an offer!


Application of the Product


Meja Makan sing diprodhuksi dening perusahaan kita akeh digunakake.


Kanthi fokus ing kabutuhan potensial pelanggan, nyedhiyakake solusi siji-mandeg.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap