Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Dinning Tables Brand-5 1
Dinning Tables Brand-5 2
Dinning Tables Brand-5 3
Dinning Tables Brand-5 4
Dinning Tables Brand-5 5
Dinning Tables Brand-5 1
Dinning Tables Brand-5 2
Dinning Tables Brand-5 3
Dinning Tables Brand-5 4
Dinning Tables Brand-5 5

Dinning Tables Brand-5

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Meja Makan



Product Information


Bahan mentah Meja Dining dituku dening tim pengadaan sing asring wawancara utawa ngunjungi pemasok, kanthi ketat verifikasi kinerja bahan mentah. Produk kasebut ora mung dipercaya lan aman nanging uga nduweni fitur utama kinerja sing tahan suwe lan daya tahan sing apik. duwe kauntungan kuwi duwe jaringan dodolan internasional.

Dinning Tables Brand-5 6

Product description

Iki minangka desain modern lan estetika alam

product by BK Ciandre.

Rampung sing sugih lan garis sing ketat nyorot

kualitas dhuwur saka materi.

Dimensions

Ukuran bisa disesuaikan saben kabutuhan nyata


Dinning Tables Brand-5 7



mm (Dawa x Lebar x Dhuwur) Inch (Dawa x Lebar x Dhuwur)
1600x800x740 64x32x29.6
1800x900x740 72x36x29.6
2350x1000x740 94x40x29.6
2800x1100x740 112x44x29.6
3150x1200x740 126x48x29.6


Material Selection

■ Glass

■ Laminam slabs

■ Natural wood

■ Aluminum color sections

Product Video


Product Details

Struktur aluminium sing unik saka sikil meja kaya patung sing elegan.


Dinning Tables Brand-5 8
Dinning Tables Brand-5 9
Dinning Tables Brand-5 10
Dinning Tables Brand-5 11

Aplikasi Produk Aktual

PRODUCTS APPLICATION


Dinning Tables Brand-5 12
Dinning Tables Brand-5 13




Company Feature


• Lalu lintas mbukak lan Gamelan nggawe penak kanggo transportasi lan sumber pas wektune saka br /> • bisa kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas dhuwur lan layanan profesional ing wektu, gumantung ing sistem layanan lengkap.
• Saliyane kutha-kutha utama ing negara, sadean kanggo Asia Kidul-Wétan, Amérika Kidul lan sawetara negara lan wilayah.
Aja lali hubungi kita kanggo pesen.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.