Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Dinning Tables Company-2 1
Dinning Tables Company-2 2
Dinning Tables Company-2 3
Dinning Tables Company-2 4
Dinning Tables Company-2 5
Dinning Tables Company-2 1
Dinning Tables Company-2 2
Dinning Tables Company-2 3
Dinning Tables Company-2 4
Dinning Tables Company-2 5

Dinning Tables Company-2

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Meja Makan



Quick Overview


Tabel Dining diprodhuksi kanggo nyukupi standar kualitas kaya sing dikarepake pelanggan. Kualitas kasebut dijamin dening peralatan lan teknologi produksi majeng internasional. Meja Makan sing diprodhuksi dening populer banget ing pasar lan akeh digunakake ing industri. Layanan kasebut misuwur ing industri Meja Makan.



Product Information


Informasi sing luwih rinci babagan Tabel Dining bakal ditampilake ing ngisor iki kanggo sampeyan.

Product description

ALLUMINUM TABLE LEG +TABLE TOP SINTERED SLABS

Struktur logam minimalis lan ndhuwur meja sintered putih prasaja kombinasi sampurna,

presenting konsep omah banget nanging ora prasaja. DIY installation table.

Loro-lorone ing njero ruangan utawa njaba bisa ditrapake.


Dimensions

Ukuran: Ukuran bisa disesuaikan saben kabutuhan nyata

Dinning Tables Company-2 6

mm (Diameter x Dhuwur)

Inch

400mmx300mm

16x12

700mmx300mm

28x12

900mmx300mm

36x12

Material Selection

■ Glass

■ Laminam slabs

■ Natural wood

■ Aluminum color sections

Product Video

Dinning Tables Company-2 7

Product Details

Sikil meja aluminium sing apik banget, interpretasi estetika sing gampang.


Dinning Tables Company-2 8
Dinning Tables Company-2 9


Aplikasi Produk Aktual

PRODUCTS APPLICATION


Dinning Tables Company-2 10


Dinning Tables Company-2 11




Company Advantages


is renowned for its R&D and manufacture capability. Kita duwe personel sing ahli ing nggawe produk. Dheweke wis biasa karo pendekatan multi-disiplin ing manufaktur. Dadi cepet, profesional, kompeten, lan pinter, ngidini kita nyedhiyakake sing paling apik. Kita kanthi proaktif tanggung jawab sosial sajrone pertumbuhan bisnis. Kita nyiyapake dana kesehatan kanggo karyawan lan dana pendidikan amarga alasan filantropi.
We Sincerely welcome wong saka kabeh lapisan masyarakat teka kanggo nggawe kerjasama, pembangunan umum lan mangsa luwih apik.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.