+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Doors

Koleksi lawang Bkciandre minangka keseimbangan paling apik ing antarane desain, inovasi   lan tektur. Dheweke macem-macem solusi, saka pigura lawang hinged kanggo lawang ditempelake, saka bukaan loro-cara kanggo levitation tutup Magnetik, nggawe solusi iki pancen unik saka sudut pandang tipologis. Koleksi lawang Bk ciandre kalebu Magnetik ,lawang swing,bidirectional pintu, pintu siram dinding, pintu siram langit-langit, pintu sliding, pintu saku. etc.BK ciandre lawang Banget   minimalist  

Ora ana data
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap