Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Frequentely Asked Questions
Ora ana data
1:KITCHEN CABINETS FAQ

Mangkene kabar paling anyar babagan perusahaan lan industri kita. Waca kiriman iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk lan industri lan kanthi mangkono golek warta internal lan penting  

njaluk inspirasi kanggo proyek sampeyan. Kita tetep gaul karo warta internal lan warta penting saka industri!

1
Kita minangka perusahaan desain, apa sampeyan nggawe lemari pawon saben desain kita?
Ya, kita bisa, klompok klien utama kita yaiku perusahaan desain, dheweke menehi gambar pungkasan kanggo kita, lan kita bisa menehi desain sing tepat adhedhasar gambar sampeyan lan kebiasaan urip saben dinane pangguna pungkasan.
2
What wood board do you have?
We have MFC, plywood, and MDF. MFC saiki akeh digunakake ing industri pawon Jerman lan Italia, amarga luwih ramah lingkungan lan kualitas stabil; nalika kanggo sawetara negara, wong njaluk digunakake kanggo plywood, utawa tingkat asor dhuwur banget kaya negara pesisir, kita biasane nggunakake plywood uga. Quality is stable. MDF cocok kanggo proyek kanggo ngontrol biaya. Ing kasus iki, kita bisa kurban pilihan werna Europa, nanging Papan kayu basa minangka bahan domestik, kita nggunakake Jerman Duken Diamond teknologi sealing kanggo njamin stabilitas kualitas.
3
Apa pilihan bahan kanggo pawon?
Papan kayu, kita nggunakake Austria EGGER,SENOSAN, Jerman PFLEIDERER ;
4
Spare parts: BLUM, GRASS,
a.Koleksi Panyimpenan: Jerman KESSEBOHMER, Swiss PEKA, Unihopper saka Polandia; Lambert saka Spanyol; merek Cina: EMAS,
5
Countertop: ITALY LAMINA, merek Cina domestik: SHUIHUI, NEW PEARL, GOLDMINE;
Kabeh koleksi kita ana ing koleksi becik internasional adhedhasar tingkat kualitas padha, Kanggo pawon, China isih duwe kauntungan amba, minangka iki perlu desain apik lan materi apik, lan workmanship apik, ora karya prasaja;
6
Apa sampeyan nggawe lemari pawon flat-pack ukuran standar?
Ya, kanggo manufaktur pawon manca, amarga wektu kerja legal pegawe lokal, lan watesan listrik, kapasitas produksi diwatesi, supaya padha kudu golek pabrik Cina stabil kualitas kanggo nuduhake bagean produksi kanggo ketemu dikarepake pasar, ing kasus iki. , kita bisa gawé saben drawing lan Papan kayu sing ditemtokake lan werna, lan iku Pack warata
7
Apa sampeyan bisa ngrancang kanggo merek pawon manca?
Direktur desainer kita Liu David tetep kerja ing pawon Jerman lan Italia luwih saka 20 taun, sadurunge coronavirus, dheweke lunga menyang pabrik papan kayu Eropa lan pabrik suku cadang kanggo komunikasi produk taunan, amarga, miturut dheweke, papan kayu sing unggul + fungsional sing unggul bagean arep nuduhake pawon dhuwur-mburi. Dadi direktur desain kita Liu David duwe pengalaman sing sugih ing desain pawon global, desaine akeh digunakake ing Demark, Kanada, Australia, lan Amerika Selatan. Pasar pawon global wis dilatih cukup suwe dening merek Jerman lan Italia, mula kanggo wong-wong sing tetep kerja ing lemari pawon tradisional lan Amerika, butuh pabrik Jerman -kitchen Mind Chinese kanggo nuntun desaine adhedhasar pasar lokal, kang BK Ciandre kauntungan amba saka pabrik Cina liyane
8
Apa merek paling apik saka lemari sing bisa daktuku?
Kabeh lemari duwe 3 bagean penting, Papan kayu + hardware kabinèt + countertops, sepisanan kita kudu ngerti apa account Papan kayu digunakake, kaya kita BK Ciandre, kita utamané bisa ing Eropah diimpor koleksi Papan kayu, iku luwih Eco-loropaken lan kualitas stabil . Kanggo hardware, biasane kita nggunakake Grass lan Blum, lan kanggo panyimpenan papan, kita nggunakake KESSEBOEHMER lan PEKA minangka prioritas pisanan, sing nemtokake pengalaman pangguna pangguna ing saben dinane. Lan kanggo bagean kaping 3, Laminam minangka produsen permukaan unggul global, mula sentuhan permukaan banget elegan. Dadi ing ndhuwur 3 bagean bakal mengaruhi pengalaman pangguna pangguna nalika digunakake. Papan kayu unggul + hardware fungsional sing apik + permukaan meja tekstur sing apik, kanthi desain berorientasi manungsa, sing nemtokake lemari visual lan fungsional sing apik.
9
Apa kaluwihan pusat BK kanggo proyek lemari pawon?
Asal getih BK Ciandre yaiku saka struktur modular Jerman lan Italia, mula kanggo proyek, kita mesthi nggunakake struktur modular sing bisa njamin instalasi gampang ing situs, iki penting banget kanggo proyek, ngirit wektu tegese ngirit biaya tenaga kerja. Iki minangka kauntungan gedhe kanggo perusahaan proyek lan perusahaan desain
10
Apa BK Ciandre nyedhiyakake layanan Desain?
Ya, kita kudu menehi sampeyan video situs nyata lan gambar dimensi sing akurat
11
Pira taun njamin lemari sampeyan?
10 taun sawise uga nglumpuk saben instruksi instalasi BK Ciandre
12
What’s your payment term?
Kanggo lemari khusus, kita butuh simpenan 50% lan imbangan 50% sadurunge dikirim
13
Carane BKCiandre njamin kabeh ukuran wis rampung saben drawing?
Kaping pisanan, Sadurunge pesenan dilebokake ing produksi, tim desain kita njaluk video situs proyek lan njaluk desainer klien kanggo mriksa maneh dimensi ing situs, amarga kita kudu nggawe manawa lemari pawon bisa dipasang kanthi apik nalika teka; kapindho, sadurunge produksi, juru tulis kita bakal maneh konfirmasi kabeh materi sing dijaluk saben drawing; Kaping telu, sawise produksi, kita bakal nglumpukake kabeh lemari pawon ing pabrik kanggo mesthekake yen kabeh bisa dipasang saben gambar. Dadi, kita duwe 3 proses kanggo konfirmasi kabeh rincian supaya ora ana kesalahan
14
Suwene iku njupuk kanggo pangiriman?
Kanggo kustomisasi kabinèt pawon, kita biasane mbutuhake paling sethithik 35 -45 dina kanggo wektu pangiriman
15
Apa sampeyan duwe pakaryan profesional kanggo nggawe instalasi ing situs proyek kita?
Ya, perusahaan proyek uga minangka klompok klien utama, amarga dheweke mesthi duwe desainer, komunikasi sing trep lan gampang banget kanggo kita. Lan kanggo layanan instalasi, ya, kita bisa, kita duwe buruh profesional kanggo instalasi
2: Ceramic Table FAQ
Meja keramik becik kanggo nggunakake saben dina lan kabeh kulawarga. Sampeyan bisa nikmati perabot sing digawe kanggo tahan kanthi tahan guncangan, potongan, lan goresan. Meja keramik tahan panas lan kadhemen, mula tikar lan coaster ora perlu.
Mangkene FAQ meja keramik paling anyar babagan perusahaan lan industri kita. Waca QA iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk lan industri lan entuk inspirasi kanggo proyek sampeyan.
1
What size can you make?
Actually our main business is to provide Table solutions for foreign furniture brands and on-line & off-line wholesalers, so we can customize sizes. Ukuran biasa kita yaiku 1200/1400/1600/1800/2400/ Nganti Max. Dawane 9M, ambane maksimal 1.6M
2
Kepiye kemampuan produksi sampeyan?
Pabrik BK Ciandre duwe garis produksi otomatis dhewe sing diwiwiti kanggo nglereni, grinding, lan reresik meja keramik, saengga kecepatan produksi kita yaiku 2pcs / menit.
3
Apa wangun ndhuwur meja sampeyan bisa nggawe?
Kita bisa nggawe bentuk persegi panjang, persegi, bunder, lan Oval ing mesin CNC BK Ciandre Bottero lan pusat pemotongan.
4
Meja keramik sampeyan bisa digunakake ing njero ruangan lan ruangan?
Ya, meja keramik BK Ciandre bisa digunakake ing njero ruangan lan ruangan, amarga kita nggunakake lapisan bubuk TIGER sing diimpor Austria menyang pangkalan aluminium, saengga meja keramik BK Ciandre cocog kanggo lingkungan cuaca sing lengkap.
5
Koleksi warna meja apa sing sampeyan duwe?
Kita duwe macem-macem koleksi, kayata calacatta putih, mimbar abu-abu, Maquina ireng, imitasi marmer beige lan uga warna murni
6
Apa sampeyan mung bisa ngedol ndhuwur meja keramik?
Yes, we can. Minangka sawetara klien kita, kanggo meja sing padha, padha cocog karo basis meja aluminium lan dhasar meja kayu, supaya kita bisa ngedol ndhuwur meja kanthi kapisah
7
Can you sell only table base?
Ya, kita bisa, amarga kadhangkala klien kita nggunakake basis meja padha kanggo cocog sawetara jinis ndhuwur meja materi kanggo opsi liyane, supaya kita bisa ngedol dhasar meja dhewe
8
Pira taun njamin lemari sampeyan?
10 taun sawise uga nglumpuk saben instruksi instalasi BK Ciandre
9
What’s your payment term?
30% simpenan, 70% imbangan sadurunge pangiriman
10
Suwene wektu pangiriman BK Ciandre?
Wektu pangiriman biasa kita yaiku 25-35 dina sawise pembayaran simpenan teka
11
Yen kita ngirim gambar desain meja sing dikarepake, sampeyan bisa nggawe?
Yes, we can, as BK Ciandre have our own R& D team to provide development solutions for ceramic table top design and table base shape design, for table top, we can customize the texture of the ceramic top, for table base, we can develop a new mold for new shape design
3 : walk-in Closet FAQ
Mangkene FAQ babagan perusahaan kita mlaku-mlaku ing lemari, Waca pitakon iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk lan industri lan kanthi mangkono entuk inspirasi kanggo proyek sampeyan.  
Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan BK Ciandre  Walk-in closet and wardrobe
1
We are tenan desain, apa sampeyan gawé walk in closet saben desain kita?
Ya, kita bisa, klompok klien utama kita yaiku perusahaan desain, dheweke menehi gambar pungkasan kanggo kita, kita bisa menehi desain sing tepat adhedhasar gambar sampeyan lan kebiasaan urip saben dina pangguna pungkasan.
2
What wood board do you have?
We have MFC, plywood, and MDF. MFC saiki akeh digunakake ing industri pawon Jerman lan Italia, amarga luwih ramah lingkungan lan kualitas stabil; Ing wektu sing padha, ing sawetara negara, wong wis biasa nganggo plywood, utawa tingkat kelembapan sing dhuwur banget kaya ing negara pesisir, biasane nggunakake plywood uga. Quality is stable. MDF cocok kanggo proyek kanggo ngontrol biaya. Ing kasus iki, kita bisa kurban pilihan werna Europa, nanging Papan kayu basa minangka bahan domestik, kita nggunakake Jerman Duken Diamond teknologi sealing kanggo njamin stabilitas kualitas.
3
Apa pilihan bahan kanggo pawon?
Papan kayu, kita nggunakake Austria EGGER,SENOSAN, Jerman PFLEIDERER ; Hardware: BLUM, GRASS, Koleksi panyimpenan: Swiss PEKA, Lambert saka Spanyol; merek Cina: HIGOLD, Kabeh koleksi kita ana ing koleksi becik internasional yen adhedhasar tingkat kualitas padha, Kanggo walk-in kakus, China isih duwe kauntungan amba, minangka iki perlu desain apik lan materi apik, lan workmanship apik, ora karya prasaja; Kangge, kita uga duwe lemari kayu kanthi kombinasi lemari kaca. All are modular numbers. Kang Highly sudo kangelan instalasi. Dadi kabeh iku warata , CBM cilik kanggo pengiriman, nanging gampang dipasang, iki penting banget
4
Apa sampeyan nggawe lemari klambi flat-pack ukuran standar?
Ya, kita duwe sawetara desain modular kanggo lemari walk-in, kaya lemari walk-in sing dipasang ing tembok
5
Apa sampeyan bisa ngrancang kanggo merek pawon manca?
Direktur desainer kita Liu David tetep nggarap furnitur Jerman lan Italia luwih saka 20 taun, sadurunge koronavirus, dheweke lunga menyang pabrik papan kayu Eropa lan pabrik suku cadang kanggo komunikasi produk taunan, amarga, miturut dheweke, papan kayu sing unggul + unggul. bagean fungsi mutusaké dhuwur-mburi Walk-in -closet show. Dadi direktur desain kita Liu David duwe pengalaman sing sugih ing desain furnitur global, desaine akeh digunakake ing Demark, Kanada, Australia, lan Amerika Selatan. Pasar furnitur global wis dilatih cukup suwe dening merek Jerman lan Italia, mula kanggo wong-wong sing tetep kerja ing lemari pawon tradisional lan Amerika, dheweke butuh pabrik Eropa-Mind Cina kanggo nuntun dheweke ing desain adhedhasar pasar lokal. kang BK Ciandre kauntungan amba saka pabrik Cina liyane
6
Apa kaluwihan BK ciandre kanggo proyek lemari utawa lemari?
Asal-usul getih BK Ciandre saka Jerman lan Italia struktur modular, supaya kanggo proyek, kita tansah nggunakake struktur modular sing bisa njamin instalasi gampang ing situs, iki super penting kanggo proyek, ngirit wektu tegese ngirit biaya tenaga kerja. Iki minangka kauntungan gedhe kanggo perusahaan proyek lan perusahaan desain
7
Apa BK Ciandre nyedhiyakake layanan Desain?
Ya, kita kudu menehi kita video saka situs nyata lan gambar dimensi akurat
8
Pira taun njamin lemari sampeyan?
10 taun sawise uga nglumpuk saben instruksi instalasi BK Ciandre
9
What's your payment term?
Kanggo lemari khusus, kita butuh simpenan 50% lan imbangan 50% sadurunge dikirim
10
Kepiye BK Ciandre njamin kabeh ukuran rampung saben gambar?
Kaping pisanan, Sadurunge pesenan dilebokake ing produksi, tim desain kita njaluk video situs proyek lan njaluk desainer klien kanggo mriksa maneh dimensi ing situs, amarga kita kudu nggawe manawa lemari pawon bisa dipasang kanthi apik nalika teka; sareh, sadurunge produksi, clerk kita bakal maneh konfirmasi kabeh materi sing dijaluk saben drawing; Kaping telu, sawise produksi, kita bakal nglumpukake kabeh lemari pawon ing pabrik kanggo mesthekake yen kabeh bisa dipasang saben gambar. Dadi, kita duwe 3 proses kanggo konfirmasi kabeh rincian supaya ora ana kesalahan
11
Suwene iku njupuk kanggo pangiriman?
Kanggo kustomisasi kabinèt pawon, kita biasane mbutuhake paling sethithik 35 -45 dina kanggo wektu pangiriman
12
Kita perusahaan proyek, kita duwe proyèk perlu Furnitur, kita duwe drawing lan Furnitur designs, sampeyan bisa gawé saben kita ditemtokake werna lan bahan? Apa sampeyan duwe karya profesional kanggo nggawe instalasi ing situs proyek kita?
Ya, perusahaan proyek uga minangka klompok klien utama, amarga dheweke duwe desainer dhewe, komunikasi sing trep lan gampang banget kanggo kita. Lan kanggo layanan instalasi, ya, kita bisa, kita duwe buruh profesional dhewe kanggo instalasi
4 : Frameless   Door FAQ
Produk-produk kita kabeh digawe saka bahan-bahan sing berkualitas, apa lawang khusus, lawang desainer, boiserie, utawa panel kayu. Nggawe produk sing nyukupi kabutuhan proyek sampeyan lan ndadekake visi sampeyan urip minangka spesialisasi kita. Kita duwe tim desainer lan ahli sing menehi perhatian marang rincian. Mangkene FAQ paling anyar babagan perusahaan lan industri kita. Waca kiriman iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk  
1
What is the Max. Ukuran bisa BK Ciandre Frameless door ?
Max. Jembaré lawang Tunggal yaiku 1.1M, Maks. Jembare lawang ibune putra yaiku 1.8M, kabeh Dhuwur maksimal 3M
2
Apa BK Ciandre nggawe Pintu Ibu-Anak?
Ya, kita nindakake, nalika jembaré spasi lawang padha karo utawa luwih saka 1.6M, kita biasane nggawe desain lawang pindho
3
Kepiye cara nyebarake ukuran lawang ibu lan lawang putra?
Skala lawang ibu lan anak yaiku 7: 3, lawang ibu bisa ing 1.1Max., lan lawang putra yaiku 0.47M
4
Apa bedane lawang tanpa bingkai BK Ciandre lan lawang tanpa bingkai pabrik liyane?
Kanggo pigura Aluminium saka rwaning lawang, kekandelan aluminium mentahan 1.5-4mm, biasane lawang ing pasar mung 1mm, biaya kurang nanging kualitas lawang ora becik.
5
5. Kepiye cara mbukak lawang tanpa bingkai minimalis?
We have Inswing left & right and Outswing left & white
6
Apa aku kudu nginstal pigura lawang sadurunge drywall lan kothak ing lantai?
Ora, sawise drywall lan kothak ing lantai
7
Carane konfirmasi ukuran lawang?
Klien mung kudu nawakake dhuwur lan jembar lawang sing nyata, tim insinyur BK Ciandre bakal nyetel ukuran sing cocog
8
Kepiye carane nginstal lawang tanpa bingkai minimalis BK Ciandre?
Mangga deleng video instalasi lawang kita ing ngisor iki
9
9.How to adjust the doors ?
Ora perlu nyetel, nginstal 3 Langkah: A. Priksa ukuran B. Sijine lawang menyang papan lan konfirmasi iku horisontal lan vertikal C. Ndandani sekrup
10
Pira taun njamin lawang sampeyan?
10 taun sawise uga nglumpuk saben instruksi instalasi BK Ciandre
11
Apa babagan paket lawang?
Karton Kertas Honeycomb kanthi LOGO BK CIANDRE lan Kotak Kayu
12
What's the production time?
Kita bakal miwiti nggawe produksi sawise entuk simpenan. Biasane, butuh udakara 30 dina kanggo ngasilake
13
What's your payment term?
Kanggo lemari khusus, kita butuh simpenan 50%, imbangan 50% sadurunge dikirim
5 :   ODM & OEM FAQ
Mangkene kabar paling anyar babagan perusahaan lan industri kita. Waca kiriman iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk lan industri lan kanthi mangkono entuk inspirasi kanggo proyek sampeyan. Kita tetep nganyari kabar internal lan warta penting saka industri!
1
Sampeyan nggawe lemari khusus utawa lemari standar?
Kita nampa loro lemari selaras lan lemari standar
2
Bahan apa sing dipilih BK Ciandre kanggo lemari pawon?
We have MFC, plywood, and MDF. MFC saiki akeh digunakake ing industri pawon Jerman lan Italia, amarga luwih ramah lingkungan lan kualitas stabil; nalika kanggo sawetara negara, wong njaluk digunakake kanggo plywood, utawa tingkat asor dhuwur banget kaya negara pesisir, kita biasane nggunakake plywood uga. Quality is stable. MDF cocok kanggo proyek kanggo ngontrol biaya. Ing kasus iki, kita bisa kurban pilihan werna Europa, nanging Papan kayu basa minangka bahan domestik, kita nggunakake Jerman Duken Diamond teknologi sealing kanggo njamin stabilitas kualitas.
3
Apa merek carcass lemari sing kerep sampeyan gunakake?
Gemany Kessebohmer, Suiss Peka, Unihopper, Spanyol Lambert, Higold
4
Apa aku bisa njaluk sampel gratis sadurunge nggawe pesenan?
Yes. Mesthi wae njaluk sampel gratis, lan sampeyan mung kudu mbayar barang
5
Apa wektu garansi kualitas produk?
We nyedhiyani babar pisan kanggo 20-25 taun. Sajrone periode iki, kita nyedhiyakake layanan sawise-sales sing wicaksana
6
Apa sampeyan bisa ngembangake cetakan meja anyar miturut panjaluk pasar?
Yes, we can, as BK Ciandre has our own R& D team to provide development solutions for ceramic tabletop design and table base shape design, for table top, we can customize the texture of the ceramic top, for table base, we can develop a new mold for new shape design
7
Apa sampeyan bisa nyedhiyakake tata letak garis lan gambar render 3D saka lemari pawon / mlaku ing lemari?
Ya, kita bisa, sampeyan bisa nyedhiyani tata letak omah lan ukuran desainer kita bakal ngrancang kanggo sampeyan
8
Could you customized the table per our design & demands?
Yes, we can, as BK Ciandre has our own R& D team to provide development solutions for ceramic tabletop design and table base shape design, for table top, we can customize the texture of the ceramic top, for table base, we can develop a new mold for new shape design
9
Apa sampeyan bisa ngatur warna ndhuwur meja lan dhasar meja?
Yes, we could customized the color per customer demands, we use tiger printing powder and we have a professional expert R&D team to develop the color for your needs
10
Apa sampeyan bisa ngatur ukuran meja keramik?
Actually, our main business is to provide Table solutions for foreign furniture brands and online & off-line wholesalers, so we can customize sizes. Ukuran biasa kita yaiku 1200/1400/1600/1800/2400/ Nganti Max. Dawane 9M, ambane maksimal 1.6M
11
Apa kabeh produk OEM digawe khusus?
No. We offer sawetara produk standar sing digunakake ing aplikasi OEM
12
Apa toleransi meja keramik sing bisa sampeyan tahan?
From +/- 0.0001"
13
Apakah BK Ciandre menawarkan layanan prototipe?
Yes. BK Ciandre duwe departemen prototipe sing nyedhiyakake layanan validasi desain lan pangiriman bagean prototipe sing cendhak. Disaranake sampeyan takon karo insinyur sadurunge ngrampungake desain apa wae kanggo njamin produksi sing paling larang
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.