Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Frameless Door

Koleksi lawang Bkciandre minangka keseimbangan paling apik ing antarane desain, inovasi   lan tektur. Dheweke macem-macem solusi, saka pigura lawang hinged kanggo lawang ditempelake, saka bukaan loro-cara kanggo tutup levitation Magnetik, nggawe solusi iki pancen unik saka sudut pandang tipologis. Koleksi lawang Bkciandre kalebu Magnetik ,pintu tanpa bingkai,pintu poros , sliding door, swing door, bidirectional door, wall flush door, ceiling flush door, sliding door, pocket door. etc.BK ciandre law

Ora ana data
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.