Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Perusahaan Merek Sliding Frameless 1
Perusahaan Merek Sliding Frameless 2
Perusahaan Merek Sliding Frameless 3
Perusahaan Merek Sliding Frameless 4
Perusahaan Merek Sliding Frameless 5
Perusahaan Merek Sliding Frameless 6
Perusahaan Merek Sliding Frameless 1
Perusahaan Merek Sliding Frameless 2
Perusahaan Merek Sliding Frameless 3
Perusahaan Merek Sliding Frameless 4
Perusahaan Merek Sliding Frameless 5
Perusahaan Merek Sliding Frameless 6

Perusahaan Merek Sliding Frameless

nakoni, nyelidiki

Technical Details
Jembar lan dawa lawang loro-lorone disesuaikan miturut ukuran papan sing nyata.
Dhuwur lawang maksimal 3 meter, lan ambane maksimal lawang 1,10 meter
Pintu geser bisa mung kaca tempered karo pigura aluminium utawa kaca + pigura aluminium + bar aluminium.

Perusahaan Merek Sliding Frameless 7

Ceramic slab Panel

Ceramic slab is weather & tahan UV, kurang pangopènan lan kuwat.  

Slab Keramik uga dijenengi minangka slab porselen, watu sintered, gumantung ing negara


Perusahaan Merek Sliding Frameless 8

BKX01

Perusahaan Merek Sliding Frameless 9

BKX-02

Perusahaan Merek Sliding Frameless 10

BKX-03

Perusahaan Merek Sliding Frameless 11

BKX-C07

Perusahaan Merek Sliding Frameless 12

BKX-C09

Perusahaan Merek Sliding Frameless 13

BKX-C14

Perusahaan Merek Sliding Frameless 14

Wood board

BK CIANDRE milih kualitas dhuwur domestik utawa   Papan kayu impor minangka awak lemari pawon

    Perusahaan Merek Sliding Frameless 23 Perusahaan Merek Sliding Frameless 24 Perusahaan Merek Sliding Frameless 25 Perusahaan Merek Sliding Frameless 26 Perusahaan Merek Sliding Frameless 27 Perusahaan Merek Sliding Frameless 28

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

    Perusahaan Merek Sliding Frameless 29 Perusahaan Merek Sliding Frameless 30 Perusahaan Merek Sliding Frameless 31 Perusahaan Merek Sliding Frameless 32 Perusahaan Merek Sliding Frameless 33 Perusahaan Merek Sliding Frameless 34

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                   K12

Koleksi warna rangka aluminium


Aluminum frame   is e-co friendly Aluminium dilapisi bubuk, entheng lan awet.

Perusahaan Merek Sliding Frameless 35

BKX-A-01

Perusahaan Merek Sliding Frameless 36

BKX-A-02

Perusahaan Merek Sliding Frameless 37

BKX-A-03

Perusahaan Merek Sliding Frameless 38

BKX-A-04

Perusahaan Merek Sliding Frameless 39

BKX-A-05

Perusahaan Merek Sliding Frameless 40

BKX-A-06

Perusahaan Merek Sliding Frameless 41

BKX-A-07

Strong OEM/R &D design ability
BK CIANDRE duwe tim desainer furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan produk lan struktur produk R &D design.
BK CIANDRE,R & D solution provider!


Company Advantages


· Bahan ngisi kanggo geser tanpa bingkai bisa alami utawa sintetik. Padha nyandhang gedhe lan duwe macem-macem Kapadhetan gumantung ing mangsa nggunakake.


· Produk kasebut efisien banget. Iki nggabungake macem-macem teknologi pemurnian banyu lan cara kontrol proses kanggo ngresiki banyu.


· Produk kasebut apik banget! Bantalan tumit sing alus banget, nganti pirang-pirang dina. - One of our customers said.


Company Features


· minangka merek terkemuka ing industri geser tanpa bingkai.


· nduweni peralatan produksi progresif lan peralatan inspeksi canggih kanggo produksi geser tanpa bingkai.


· tansah netepi fokus ing kualitas lan efisiensi. Inquire now!


Application of the Product


ngusapake frameless digunakake digunakake ing industri.


wis engineers profesional lan teknisi, supaya kita bisa kanggo nyedhiyani siji-mandeg lan solusi lengkap kanggo pelanggan.


Door dimensions

Standard width Standard height
≤1200
≤3000
ukuran selaras ditrima
 


                                               Product information

Brand BK CIANDRE
Advantage Pintu sliding kaca bisa sliding manual utawa sliding otomatis
Bahan Bingkai lawang aluminium, bisa dadi permukaan slab keramik utawa permukaan kayu
Color    Minangka gambar warna produk
Delivery time    About 7-15 dina sawise nampa simpenan
Quality Control 100% inspeksi sadurunge packing
sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.