+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Apply For Franchise
Apa sampeyan kepengin dadi Distributor resmi BK CIANDRE?
Napa BK Ciandre pengin ngembangake distributor global?


Saiki Akeh Merek Tionghoa njaluk distributor ruang pameran gedhe kanggo nuduhake produk standar, kabeh desain seragam. Ing tampilan saka BK Ciandre, kita mikir sing iki dudu keuntungan bebarengan kanggo loro pihak ing sawetara pangertèn, minangka ing saben negara, padha duwe pakulinan urip unik dhewe, yen distributor global sade produk standar padha, iki mesthi nimbulaké produk. ora dituntut dening pasar, BK CIANDRE mikir yen pangembangan produk kudu adhedhasar panjaluk pasar, tujuane ngembangake distributor global yaiku nyedhiyakake solusi lengkap kanggo pasar lokal kanthi dhukungan saka R kita. &D team. kita donot perlu distributor global kita kanggo ngedol mung produk biasa standar, bab tombol kita arep kanggo berkembang iku kita lan distributor global kita loro bebarengan ngembangaken seri produk kanggo ketemu tren pasar lokal.


Dadi solusi kreatif iki mbantu para pelanggan manca kanggo ngembangake produk sing cocog kanthi cepet menyang pasar lokal kanthi jaminan kualitas sing stabil, produk sing pas wektune berkembang lan jaminan kualitas sing stabil penting banget kanggo tren pasar saiki, amarga generasi enom butuh produk sing apik lan kreatif.

Sauntara kuwi, BK Ciandre ngembangake pemasaran internet spasial saka google, facebook, youtube, INS, pinterest, twitter, tiktok kanggo mbantu distributor kita ngembangake nomer klien lokal, tegese kita ora butuh ruang pamer sing gedhe kanggo nuduhake produk kita, kita mung mbutuhake paling area showroom tartamtu karo BK CIANDRE logo kanggo nuduhake produk kita, kang ora bakal nambah distributors'investment global kita, nanging enrich produk dodolan.

Kajaba iku, BK CIANDRE duwe departemen media anyar dhewe, sing bisa nyedhiyakake kabeh foto lan video marketing ing China sadurunge produk tekan gudang distributor kita.
Strong & Dhukungan Lengkap Saka BK CIANDRE
Ora ana data
product development solutions

Mula, BK CIANDRE nyediakake solusi pangembangan produk kanggo distributor adhedhasar pasar lokal, Kangge, padha bisa milih bagéan saka produk reguler kita dadi produk reguler, kauntungan amba lan amba iku kita bisa ngembangaken produk anyar kanggo ngalahake produk lokal; contone, kanggo meja makan Keramik, distributor kita saran kita 4 titik pain tombol:

Ora ana data
Dadi BK CIANDRE nggawe dandan adhedhasar titik nyeri ing ndhuwur, mula kita nggawe pilihan anyar kanggo pasar iki
01
Kita milih lumahing kulit-tutul, supaya nalika tangan ndemek lumahing meja, konsumen aran alus, kaya tutul kulit bayi, kang arang banget nambah rasa seneng panggunaan nalika konsumen nedha bengi karo kulawarga;
02
Tingkat karusakan sing dhuwur uga nambah biaya komunikasi, biaya produk panggantos lan biaya logistik, nyuda tingkat kepuasan pelanggan, mula kita bisa nambah kanthi 2 cara.:

A. Tambah umpluk tetep jamur nang kothak karton,

B. Nggawe kothak karton luwih kenthel kanggo mesthekake yen produk uga dilindhungi sak transportasi
03
Kanggo struktur dhasar meja, kita rembugan karo R & D tim kanggo nggunakake aluminium kenthel lan struktur basa Tabel luwih kanggo nggawe stabil;
04
Supaya meja keramik kita pas kanggo lingkungan cuaca lengkap, kita ngganti bubuk lukisan aluminium merek Eropa, sing katon alus ing lingkungan njero ruangan, nanging uga warna tetep ana ing lingkungan ruangan, tegese siji model, bisa digunakake ing njero ruangan lan ruangan, iki nemen nyuda meksa Simpenan distributor kita, ora ana variasi mangsa, minangka produk ruangan beda-beda kathah ing mangsa beda.
Kangge, tim desain BK Ciandre nggawe saben produk siji ing model 3D kanthi warna sing cocog karo produk nyata, mula iki minangka alat jual sing ora katon kanggo klompok desainer, umpamane, yen salah sawijining distributor duwe 400 desainer ing klompok klien. , dadi dheweke mung kudu ngirim model 3D asli kasebut menyang desainer, supaya saben desainer bisa nggunakake kanthi trep kanggo nyelehake model 3D kasebut ing proyek biasa,
supaya desainer bisa kurban klien apa padha dirancang Originally, iki pilihan banget kanggo desainer, minangka desainer tansah kudu nggunakake akèh wektu lan sumber kanggo mangerteni produk sing disenengi, lagi looking for desain becik lan kualitas stabil, lan Simpenan stabil sacara lokal, sing dadi kauntungan gedhe kanggo klompok perancang.
Carane Aku Bisa Kerjasama karo BK CIANDRE
Ora ana data
Kanggo ngatur produk sing cocog karo posisi lokal?
Ninggalake pesen saiki lan dadi dealer BK Ciandre
Utawa milih produk biasa kita?
Ora ana data
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap