Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Global R&D Solutions

BK CIANDRE GLOBAL R &D SERVICES
BK CIANDRE nduweni pengalaman sing akeh lan portofolio kasus global lan bakal nggawe saben solusi kanggo kabutuhan sampeyan.
Kustomisasi desain tekstur keramik
Kustomisasi dhasar meja
Pangembangan cetakan furnitur anyar
Solusi produk modular (instalasi gampang)
Proposal desain kanggo kustomisasi
Video 3D Max
R & D solusi
BK CIANDRE GLOBAL R &D SERVICES
BK CIANDRE nduweni pengalaman sing akeh lan portofolio kasus global lan bakal nggawe saben solusi kanggo kabutuhan sampeyan.
Ora ana data
  Kustomisasi desain tekstur keramik
  Kustomisasi dhasar meja
  Pangembangan cetakan furnitur anyar
  Solusi produk modular (instalasi gampang)
  Proposal desain kanggo kustomisasi
  Video 3D Max
  R &D solusi
R & D
Kaluwihan Kita
Ora ana data
bk CIANDRE,Global r &d panyedhiya solusi
Ora ana data
BK CIANDRE R &D
Desain & Ngembangake minangka gen saka BK CIANDRE
Ora ana data
BK CIANDRE ORDER SYSTEM
Ora ana data
Ora ana data
BK CIANDRE ORDER PROCESS
Ora ana data
Tim Kita
Hai, kita BK CIANDRE TEAM. Seneng ketemu kowe.
Kita seneng mikir yen kita wis nggawe prekara sing cukup istimewa ing kene ing BK CIANDRE, klompok ahli teknologi R sing lincah lan enom. &D ahli, perancang, pemasar, lan pangembang kanthi komitmen bebarengan kanggo komunikasi, kolaborasi, lan nindakake karya sing apik.
Andy Xie
- Chief Technology Officer

Co-pendiri BK CIANDR, bisnis pabrik anjog ing wilayah klien dhuwur-mburi saka industri Furnitur, industri slabs amba; uga tim desain pabrik anjog kanggo berkembang produk anyar miturut gaya pasar. Pangerten enom, nanging jero babagan furnitur minimalis, wis nggawe akeh latihan kanggo tim sales klien sing paling dhuwur.

Motto:
Aja ngetutake wong akeh, supaya wong akeh ngetutake sampeyan.
Ora ana data
Ora ana data
Ora ana data
Ora ana data
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.