Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Home Kitchen Manufacture-1 1
Home Kitchen Manufacture-1 2
Home Kitchen Manufacture-1 3
Home Kitchen Manufacture-1 4
Home Kitchen Manufacture-1 5
Home Kitchen Manufacture-1 6
Home Kitchen Manufacture-1 1
Home Kitchen Manufacture-1 2
Home Kitchen Manufacture-1 3
Home Kitchen Manufacture-1 4
Home Kitchen Manufacture-1 5
Home Kitchen Manufacture-1 6

Home Kitchen Manufacture-1

nakoni, nyelidiki

Company Advantages


· Pawon omah digawe kanthi ketat miturut standar industri


· Produk kasebut dipercaya lan stabil ing lingkungan geter sing dhuwur. Kabeh bagean banget terintegrasi lan ora bakal gampang kena pengaruh lingkungan geter sing dhuwur.


· Pelanggan bisa njaluk macem-macem werna lan desain print.


Home Kitchen Manufacture-1 7

Product description

Kitchen countertop: slabs sintered calacatta statuario karo veining elegan lan katon canggih.

Bahan countertop tahan panas lan gores, luwih angel tinimbang kaca lan gampang diresiki. Strip lampu sing dipimpin bisa disambungake ing sisih countertop.






Material Selection

■ Glass

■ Laminam slabs

■ Natural wood

■ Aluminum color sections

Product Video


Product Details

Pengerjaan sing apik saka Bahan Aluminium, Strip Lampu Led Bisa Disambungake Ing Kabinet.


Home Kitchen Manufacture-1 8
Home Kitchen Manufacture-1 9

Aplikasi Produk Aktual

Kabinet Dapur Bar Desain Set Modern


Home Kitchen Manufacture-1 10
Home Kitchen Manufacture-1 11



Company Features


· utamané mrodhuksi pawon ngarep karo kualitas dhuwur ing pasar saka


· Professional R&D strength provides huge technical support for The utilizing technology from has reached the internationally advanced level. The professional R&D foundation has greatly improved the quality of home kitchen.


· Saliyane kualitas dhuwur, uga menehi layanan profesional kanggo pelanggan. Get info!


Product Details


Adhedhasar profesionalisme nggayuh keunggulan, kita ngupayakake kesempurnaan ing saben detail produk.



Application of the Product


Pawon omah kita akeh digunakake ing macem-macem skenario.


Kita gelem ngerti kabutuhan nyata para pelanggan. Banjur, kita bakal menehi solusi sing paling apik kanggo kabutuhan.



Product Comparison


pawon ngarep diprodhuksi ing sesuai karo standar. Kita nggawe manawa produk duwe kaluwihan luwih akeh tinimbang produk sing padha ing aspek ing ngisor iki.



Enterprise Advantages


Tim elit penting banget kanggo pangembangan. Tim kita apik banget lan berpendidikan tinggi, sing dadi motivasi kanggo nggawe kemajuan sing lestari.


advokat kanggo fokus ing raos customer lan nandheske layanan humanized. Kita uga kanthi ati-ati ngladeni saben pelanggan kanthi semangat kerja 'ketat, profesional lan pragmatis' lan sikap 'semangat, jujur, lan apikan'.


wis setya dadi perusahaan anjog nasional ing industri. Adhedhasar iki, kita nindakake nilai perusahaan 'manajemen sing setya, inovasi terus-terusan'.


Founded ing wis ngalami pembangunan laborious kanggo taun. Skala bisnis wis berkembang saben taun.


Kanthi kauntungan saka kualitas dhuwur, produk kita ora mung manggoni pangsa pasar dhuwur ing pasar domestik, nanging uga njupuk bagean owahan ing pasar manca.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.