+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Home Kitchen Manufacture 1
Home Kitchen Manufacture 2
Home Kitchen Manufacture 3
Home Kitchen Manufacture 4
Home Kitchen Manufacture 5
Home Kitchen Manufacture 6
Home Kitchen Manufacture 1
Home Kitchen Manufacture 2
Home Kitchen Manufacture 3
Home Kitchen Manufacture 4
Home Kitchen Manufacture 5
Home Kitchen Manufacture 6

Home Kitchen Manufacture

nakoni, nyelidiki

Professional Technique
Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.

Home Kitchen Manufacture 7
Home Kitchen Manufacture 8

Ceramic Countertops

Iki minangka bahan sing kuwat banget, anti gores lan gampang di resiki.

Home Kitchen Manufacture 9

BKX01

Home Kitchen Manufacture 10

BKX-02

Home Kitchen Manufacture 11

BKX-03

Home Kitchen Manufacture 12

BKX-C07

Home Kitchen Manufacture 13

BKX-C09

Home Kitchen Manufacture 14

BKX-C14

Home Kitchen Manufacture 15

Wood board

BK CIANDRE milih kualitas dhuwur domestik utawa   Papan kayu impor minangka awak lemari pawon


 Home Kitchen Manufacture 24 Home Kitchen Manufacture 25 Home Kitchen Manufacture 26 Home Kitchen Manufacture 27 Home Kitchen Manufacture 28 Home Kitchen Manufacture 29

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

 Home Kitchen Manufacture 30 Home Kitchen Manufacture 31 Home Kitchen Manufacture 32 Home Kitchen Manufacture 33 Home Kitchen Manufacture 34 Home Kitchen Manufacture 35

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                   K12       







Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim perancang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan lan struktur produk R &D design.


Company Advantages


· Meja ruangan keramik putih diprodhuksi kanthi nggunakake mesin canggih. Iki diproses dening mesin pemotong CNC, oven listrik, mesin polishing, lsp.


· Produk iki nduweni elastisitas serat sing apik. Nalika ditarik nganti dawa tartamtu kanggo wektu tartamtu, wangun asline isih bisa ditahan.


· Prodhuk meh ora ana emisi UV lan ngasilake cahya infra-abang sing sithik banget, sing ndadekake pangguna kepenak nalika digunakake.


Company Features


· duwe pengalaman produksi sugih ing prodhuksi kualitas dhuwur lan murah minimalis mate ing lemari.


· Kita duwe pabrik kelas siji. Kita nandur modal ing digital lan otomatisasi kanggo nggampangake proses tanpa cacat sing bakal njamin produk kualitas unggul kanggo pelanggan.


· Kita nggarap klien kanggo nyedhiyakake produk kanthi cara sing luwih ramah lingkungan kanthi nyuda limbah produksi.


Application of the Product


pawon ngarep bisa digunakake ing industri beda kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.


darmabakti kanggo nyediakake solusi profesional, efisien lan ekonomi kanggo pelanggan, supaya bisa nyukupi kabutuhan sing paling akeh.





Kitchen Cabinet Information

Home Kitchen Manufacture 36
Kitchen cabinet    BKX-0003
Brand BK CIANDRE
Kitchen cabinet body Imported wood board
Kitchen cabinet countertop Porcelain slab
Kitchen cabinet panel Porcelain slab+Wood
Cabinet hardware Imported Salice & Blum  
Dimension Customized
Color   Putih / abu-abu / ireng, disesuaikan uga ditrima
Quality Control 100% inspeksi sadurunge packing
After-Sales Service   Kita tansah ing kene kanggo nggarap sampeyan lan menehi garansi 30 taun kanggo produk.       
OEM &ODM   Acceptable
sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
  Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap