Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Hot Keramik Top Dining Table Brand 1
Hot Keramik Top Dining Table Brand 2
Hot Keramik Top Dining Table Brand 3
Hot Keramik Top Dining Table Brand 4
Hot Keramik Top Dining Table Brand 5
Hot Keramik Top Dining Table Brand 6
Hot Keramik Top Dining Table Brand 7
Hot Keramik Top Dining Table Brand 8
Hot Keramik Top Dining Table Brand 9
Hot Keramik Top Dining Table Brand 1
Hot Keramik Top Dining Table Brand 2
Hot Keramik Top Dining Table Brand 3
Hot Keramik Top Dining Table Brand 4
Hot Keramik Top Dining Table Brand 5
Hot Keramik Top Dining Table Brand 6
Hot Keramik Top Dining Table Brand 7
Hot Keramik Top Dining Table Brand 8
Hot Keramik Top Dining Table Brand 9

Hot Keramik Top Dining Table Brand

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Meja Makan Keramik Kab



Product Information


Kanthi nglacak perkembangan pasar, meja makan keramik ndhuwur diwenehi macem-macem desain sing populer ing pasar. Produk kasebut misuwur amarga kepenak lan tahan lama. nyedhiyakake layanan OEM lan ODM kanggo mitra donya.

Teknik Profesional
Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.

Hot Keramik Top Dining Table Brand 10

Dasar meja luwes, Aluminium bisa didaur ulang, apik kanggo lingkungan; Dekorasi ruang tamu kanthi meja kopi sing prasaja iki  , digawe saka kayu ireng lan keramik & karo basis aluminium kepileh.
Hot Keramik Top Dining Table Brand 11
Hot Keramik Top Dining Table Brand 12

BK CIANDRE Nduwe luwih saka 50 pilihan desain warna ndhuwur meja kayata merek slab keramik sing misuwur (NEW PEARL, GOLDME, SHUIHUITECH) utawa slab keramik ITALY LAMINAM lan desain eksklusif khusus, sing kabeh digawe ing mesin ITALY LAMINAM utawa SACMI.
Hot Keramik Top Dining Table Brand 13
Hot Keramik Top Dining Table Brand 14

Luwih saka 10 bubuk lukisan aluminium werna. Dasar meja dissembling kanggo ngirit papan sajrone kiriman.


Hot Keramik Top Dining Table Brand 15

Ceramic Table Top

                                        Tekstur lan ukuran keramik bisa disesuaikan.  

Hot Keramik Top Dining Table Brand 16

BKX01

Hot Keramik Top Dining Table Brand 17

BKX-02

Hot Keramik Top Dining Table Brand 18

BKX-03

Hot Keramik Top Dining Table Brand 19

BKX-C07

Hot Keramik Top Dining Table Brand 20

BKX-C09

Hot Keramik Top Dining Table Brand 21

BKX-C14

Hot Keramik Top Dining Table Brand 22

Aluminum Table Base


                                    Kita bisa nyadari desain dhasar meja sing cocog dadi kasunyatan.

Hot Keramik Top Dining Table Brand 31

BKX-A-01

Hot Keramik Top Dining Table Brand 32

BKX-A-02

Hot Keramik Top Dining Table Brand 33

BKX-A-03

Hot Keramik Top Dining Table Brand 34

BKX-A-04

Hot Keramik Top Dining Table Brand 35

BKX-A-05

Hot Keramik Top Dining Table Brand 36

BKX-A-06

Hot Keramik Top Dining Table Brand 37

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim perancang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan lan struktur produk R &D design.



Company Advantage


• ora mung diwenehake menyang macem-macem wilayah ing China, nanging uga diekspor menyang macem-macem negara lan wilayah jaban rangkah. Lan padha banget populer lan pengaruh ing pasar domestik lan manca.
• Wiwit wiwitan ing wis tliti ngatur lan aktif njupuk investasi gedhe. Lan saiki kita wis mbangun perusahaan kita kanthi skala tartamtu.
• Perusahaan kita nggawe inovasi model bisnis, supaya tulus nyedhiyakake layanan siji-mandeg profesional kanggo konsumen.
Yen sampeyan duwe niat kanggo tuku kita hubungi kanggo penawaran.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.