+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

How to Add Walk-In Closet

2022-07-07

A walk-in closet katon nggumunake lan dadi impen meh kabeh sing duwe omah. Sanajan sampeyan duwe kamar turu cilik, sampeyan isih bisa nggabungake lemari walk-in ing papan sing winates. Fitur nggumunake lemari iki yaiku kemampuan kanggo ndeleng sandhangan lan alas kaki sing dipajang.

Lemari klambi sing dirancang kanthi apik nggampangake pangguna supaya kabeh diatur. Nanging, lemari mlaku-mlaku mung bisa digunakake yen sampeyan ngerti carane nggunakake saben inci ruang. Miturut wilayah ing kamar turu, sampeyan bisa uga kudu ngatur lemari klambi, kang bisa karo BK CIANDRE. Iki minangka merek furnitur sing misuwur kanthi kualitas dhuwur lan macem-macem.

Kanggo nggawe instalasi gampang, artikel iki ngarahake kanggo ngrembug sawetara trik desainer interior kanggo nambah lemari klambi menyang kamar turu.

How to Add Walk-In Closet 1

 

Types of Walk-in Closet

Frosted Closet

Iku cara modern lan efektif kanggo nambah lemari walk-in nalika nutupi papan minimal. Pintu transparan iki minangka unsur modern kanggo nambah lemari, ngowahi dadi gaya. Lemari mlaku-mlaku iki nyedhiyakake papan panyimpenan sing apik kanggo sampeyan supaya sandhangan kasebut diatur lan diatur kanthi apik. Uga nduweni pangilon lengkap ing lemari. Interior kayu mesthi menehi kamar tampilan estetis.

Mirrored Door Closet

Yen sampeyan luwih seneng papan sing luwih jembar kanggo mlaku-mlaku nanging isih mbutuhake ruang panyimpenan, sampeyan bisa milih lemari walk-in kanthi cermin.

Tips to Add a Walk-in Closet

Ora ketompo desain apa sing sampeyan pilih, penting kanggo nemtokake manawa kamar sampeyan bisa nduwe lemari nalika ninggalake papan sing cukup. Kene sawetara tips kanggo ngevaluasi lan nambah lemari.

Measure the Space

Kasebut kanthi teliti, ngukur ukuran spasi lemari. Kajaba iku, evaluasi wangun lemari sampeyan. Kanthi tokoh, saiki sampeyan bisa ngira jumlah komponen sing bisa ditambahake lan kompartemen sing ora perlu sampeyan bisa ngilangi.

Closet Components

Nalika milih kompartemen, sawetara unsur penting ora kudu diilangi amarga nambah sentuhan khusus lan bantuan organisasi miturut ukuran lan papan.

Rak sing bisa diatur: Yen sampeyan duwe lemari klambi sing sempit lan mbutuhake lempitan sawetara sing dibutuhake, rak sing bisa diatur minangka bantuan gedhe.

Basket lan tong sampah: Kranjang Chrome kanggo pangaturan lan organisasi. Priksa manawa sampeyan duwe apa sing sampeyan butuhake kanggo macem-macem produk sing sampeyan pengin ora katon.

Kabinet khusus: Kabinet iki nggawe manawa lemari sampeyan katon polesan nalika sampeyan kalebu lawang ngarep kaca.

Gantung rod: Ana rong jinis rod: siji lan pindho. Batang iki mbantu ngatur sandhangan gantung kanthi cara apa wae sing disenengi.

Dovetail dressers: Jinis-jinis dressers iki nyedhiyakake jumlah papan lan pola organisasi sing tepat. Sampeyan bisa nyimpen perhiasan, selendang, lan barang liyane kanthi aman ing laci iki.

Evaluate Extra Add-Ons

Yen sampeyan prihatin banget babagan lemari klambi, sampeyan bisa uga pengin nambah sawetara unsur khusus sing nggawe urip luwih gampang.

Hamper umbah-umbah: Lemari lan area sing cedhak dadi rame lan ora rapi yen sampeyan mbuwang sandhangan bekas kanthi sembrono. Tambah basket umbah-umbah supaya ora kekacoan nalika ndhelikake umbah-umbah metu saka tampilan.

Angkat lemari: Iki mbantu sampeyan nggayuh area sing dhuwur ing lemari. Kanthi panggunaan sing efisien, gampang nyimpen sandhangan ing papan sing dhuwur.

rod tambahan: Rod beludru nawakake cara unik kanggo nyekeli sandhangan sing mbutuhake nyetrika utawa siap kanggo nyandhang dina sabanjuré.

 

Final Touches

Sawise sampeyan wis ngrancang walk-in closet kanggo kamar sampeyan, wektune kanggo nggawe sawetara sentuhan pungkasan. Sampeyan bisa nambah sawetara lampu LED kanggo unsur intrik, sing nambah visibilitas. Penambahan lampu langit-langit uga bisa nggawe lemari klambi katon mewah. Nalika nerangake add-ons, dhaptar ekstensif ora bakal rampung. Iku tanggung gumantung ing kabutuhan. Dadi sampeyan kudu milih miturut.

 

Conclusion

BK CIANDRE Walk-in closets minangka ruang panyimpenan sing trendi kanthi tampilan mewah. Lemari kudu padhet lan awet apa wae gaya lan tambahan sing sampeyan pilih. Kanggo tujuan iki, sampeyan bisa dipercaya BK CIANDRE manufacturers . Lemari mlaku-mlaku ora mung wiyar, nampa pangaturan, nanging uga katon premium kanthi nyampur ing saben tema.

Disaranake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap