Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Kitchen Cabinet Manufacturers, 1
Kitchen Cabinet Manufacturers, 2
Kitchen Cabinet Manufacturers, 3
Kitchen Cabinet Manufacturers, 4
Kitchen Cabinet Manufacturers, 1
Kitchen Cabinet Manufacturers, 2
Kitchen Cabinet Manufacturers, 3
Kitchen Cabinet Manufacturers, 4

Kitchen Cabinet Manufacturers,

nakoni, nyelidiki

Kitchen Cabinet Manufacturers, 5

Product description

Pawon sing nyaman iku praktis lan cocok kanggo sosialisasi. BK CIANDRE punika pawon darmabakti kanggo pasar anyar, donya anyar, ngupaya kemewahan pribadi ing jangkoan, nggunakake saben dina nanging tansah mirunggan.

BK CIANDRE punika "konsep pawon", kang menehi prasaja, jawaban fleksibel lan cetha kanggo kabutuhan desain nyata, lan wis potensial gedhe.

Pilihan rampung lan kombinasi potensial sing meh ora ana watesan.

Material Selection

■ Glass

■ Laminam slabs

■ Natural wood

■ Aluminum color sections

Product Video

Kitchen Cabinet Manufacturers, 6

Product Details

Kabinet pawon duwe desain sing apik, supaya urip sampeyan gampang lan supaya sampeyan seneng urip.


Kitchen Cabinet Manufacturers, 7
Kitchen Cabinet Manufacturers, 8
Kitchen Cabinet Manufacturers, 9
Kitchen Cabinet Manufacturers, 10

Aplikasi Produk Aktual

Kabinet bisa disesuaikan miturut ukuran kamar pawon lan kabutuhan nyata sampeyan.


Kitchen Cabinet Manufacturers, 11
Kitchen Cabinet Manufacturers, 12



Company Advantages


· Produsen lemari pawon wis entuk sertifikat domestik lan jaban rangkah. Wis lulus RoHS, CCC, CB, SAA, CQC, lan sertifikat liyane.


· Produk efisien energi, biaya efektif, lan awet. Nawakake alternatif sing apik kanggo ngganti lampu halogen utawa standar saiki.


· Permeabilitas udhara saka prodhuk iki ndadekake turu nyaman ing wayah wengi, sing minangka aspek kemewahan sing penting kanggo akeh.


Company Features


· Seneng reputasi apik kanggo manufaktur lemari pawon manufaktur, wis dadi salah siji saka manufaktur paling kesuwur ing industri.


· nduweni sistem lengkap kanggo QC.


· Kanthi nambah konsep lan rencana manajemen, bakal terus nambah efisiensi kerja. Check now!


Application of the Product


Produsen lemari pawon sing diprodhuksi dening perusahaan kita bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan.


tansah fokus kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. We are darmabakti kanggo nyedhiyani pelanggan karo solusi lengkap lan kualitas.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.