Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 1
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 2
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 3
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 4
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 5
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 6
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 7
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 8
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 1
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 2
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 3
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 4
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 5
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 6
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 7
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 8

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1

nakoni, nyelidiki

What is a smart kitchen?

Pawon cerdas yaiku pawon sing dirancang kanggo ngirit energi lan wektu. Tujuan utamane yaiku supaya bisa lestari lan efisien. Iki minangka kombinasi elektronik, desain sing ati-ati lan unsur sing ramah lingkungan. Kasengsem ing masak saya tambah akeh, lan kita kerep nggunakake piranti kanggo macem-macem tujuan.
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 9
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 10


FREEFOLD Lift System

Praktis, imbang lan kompak. FREEflap mini / forte punika "sethitik toughie" ing kulawarga lifter. Kanthi ambane instalasi mung 118 mm, FREEflap mini / forte bisa ngangkat ngarep nganti 27 kg.

Intelligent Lifting socket


The right has a  pangisi daya ponsel sing bisa ngangkat port energi.

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 11
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 12

Intelligent Lifting socket


The right has a  pangisi daya ponsel sing bisa ngangkat port energi.

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 13

Top Rampung lan L-shaped nangani


Bk ciandre wis milih panel permukaan mewah Eropa sing paling apik.

Kita mboko sithik kerja sama karo perusahaan bergengsi ing donya kayata Laminam, Egger, Clearup, Kronospan lan merek furnitur tingkat dhuwur liyane.

L wangun nangani kang nggawe nangani Integrasi karo kabinèt didhelikake ing lingkungan siro lan tangan anti jiwit.

Intelligent TurnMotion II

Kanthi TurnMotion II, pas nduweni kapasitas kanggo mindhah babak sisih kanggo ngatur sampeyan. Saben tray muter 360° ing salah siji arah supaya isi kabeh papat faktor bisa diakses.

Pas iki bisa dadi solusi ultra-praktis kanggo papan panyimpenan ing ndhuwur kursi sing bisa diakses kanthi ergonomis. Apik banget kanggo papan sing asring digunakake ing ndhuwur peralatan terpadu.

Jumlah mandeg ing saben sisih fastens tray ing panggonan. The TurnMotion II trays ndhuwur luwes.


Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 14
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 15

Intelligent TurnMotion II

Kanthi TurnMotion II, pas nduweni kapasitas kanggo mindhah babak sisih kanggo ngatur sampeyan. Saben tray muter 360° ing salah siji arah supaya isi kabeh papat faktor bisa diakses.

Pas iki bisa dadi solusi ultra-praktis kanggo papan panyimpenan ing ndhuwur kursi sing bisa diakses kanthi ergonomis. Apik banget kanggo papan sing asring digunakake ing ndhuwur peralatan terpadu.

Jumlah mandeg ing saben sisih fastens tray ing panggonan. The TurnMotion II trays ndhuwur luwes.

Solusi sing bisa disesuaikan lan unik

Pawon minangka papan sing paling apik kanggo nggawe kenangan!

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 16
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 17

Freelift E- touch


Cepet angkat munggah lan push mudhun,

Ing sawetoro wektu nalika sampeyan bisa nyimpen luwih akeh panggonan uga bisa ndhelikake ing pertaining kanggo ngrampungake karo Furnitur liyane

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 18

StraightLine Pantry


Koleksi StraightLine kalebu 25 potongan buatan tangan sing bisa dicampur lan dicocogake kanggo nggawe macem-macem sistem organisasi kanggo laci jero standar, laci jero, lan pantry Lavido.

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 19


Freelift E- touch


Cepet angkat munggah lan push mudhun,

Ing sawetoro wektu nalika sampeyan bisa nyimpen luwih akeh panggonan uga bisa ndhelikake ing pertaining kanggo ngrampungake karo Furnitur liyane


StraightLine Pantry


Koleksi StraightLine kasusun saka 25 potongan buatan tangan sing bisa dicampur lan   matched   kanggo nggawe macem-macem sistem organisasi kanggo laci jero standar, laci jero,   and Lavido pantries.

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 20

Conovoy Lavido


Iki mung sing kudu sampeyan ngarepake saka item sing nyatakake nawakake teknologi premium.TheretrofittableeTouchsystem, contone

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 21

Cleaning Agent


Tutup kasebut digawe ditarik liwat kabinet.

Pigura kasebut diamanake menyang pangkalan bangkai dening pelari dhewe.

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 22
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 23


Conovoy Lavido


Iki mung sing kudu sampeyan ngarepake saka item sing nyatakake nawakake teknologi premium.  Sistem eTouch sing bisa diowahi, contone


Cleaning Agent


Tutup kasebut digawe ditarik liwat kabinet.

Pigura kasebut diamanake menyang pangkalan bangkai dening pelari dhewe.

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 24
Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 25

Intelligent control button  


Panyimpenan cerdas karo modern, repot kontrol sensor gratis sing signifikan.  Cangkir sing padhang kanthi rong saklar ing ndhuwur.

Opening periods.

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 26

Climber


Rising Clever Storage kanthi modern, repot-  free sensor control.  Cangkir sing mencorong kanthi rong saklar otomatis.

Wow, opening stages.

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 27


Intelligent control button  


Panyimpenan cerdas karo modern, repot kontrol sensor gratis sing signifikan.  Cangkir sing padhang kanthi rong saklar ing ndhuwur.

Opening periods.


Climber


Rising Clever Storage kanthi modern, repot-  free sensor control.  Cangkir sing mencorong kanthi rong saklar otomatis.

Wow, opening stages.

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 28


Company Advantages


· bahan kabinèt pawon dirancang dening profesional adroit ing sync karo norma industri.


· Kanggo tundhuk karo standar kualitas internasional, produk iki wis liwati prosedur pengawasan kualitas ketat.


· attaches gedhe wigati kanggo kualitas produk lan nguber kaunggulan ing Pabrik bahan lemari pawon. Kita netepi ngenalake teknologi canggih lan konsep desain manca. Kabeh iki njamin kualitas unggul produk.


Company Features


· minangka salah sawijining panyedhiya bahan kabinet pawon sing paling penting ing China. Kita wis nyediakake produk lan layanan manufaktur kanggo taun.


· wis nggawe kerangka mbantu nggawe pangembangan produk nyata.


· yakuwi dadi merek paling dhuwur ing industri bahan lemari pawon kanthi kualitas lan layanan sing paling apik. Call now!


Application of the Product


Bahan kabinèt pawon sing diasilake saka kualitas dhuwur lan akeh digunakake ing industri.


Kanthi semangat layanan profesional, mesthi nyedhiyakake solusi siji-mandeg sing cukup lan efisien.


Wood
Ceramic
Glass
Aluminum

BK CIANDRE milih papan kayu domestik utawa impor kualitas dhuwur minangka awak lemari pawon.

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 29

Tabel Keramik uga dijenengi minangka meja porselen, meja watu sintered, gumantung ing negara. Kita milih bahan ndhuwur meja keramik kelas safety pangan.Permukaan keramik tahan kanggo bahan kimia, geni, goresan, lan noda. Bisa langsung kontak karo lenga, anggur, lan minuman panas. Gampang kanggo ngresiki lan tanpa nandhang sangsara utawa cilaka.


Kita mboko sithik kerja sama karo perusahaan bergengsi ing donya kayata Laminam, Egger, Clearup, Kronospan lan liya-liyane.

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 30

Staturio

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 31

Cementi Bianco

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 32

Cementi Gris

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 33

Cementi Negro

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 34

Noir Desir

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 35

Travertino gris

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 36

Travertino Beige

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 37

Ossido Verderame

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 38

Ossido Moro

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 39

Oxido Moro

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 40

Filo Oro

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 41

Nero

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 42

BKX-G-01

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 43

BKX-G-02

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 44

BKX-G-03

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 45

BKX-G-04

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 46

BKX-G-05

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 47

BKX-G-06

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 48

BKX-G-07

Akzonobel Walanda bubuk ditutupi aluminium, entheng lan awet, resistance banget kanggo karat, cuaca, lan banyu.

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 49

BKX-G-01

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 50

BKX-G-02

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 51

BKX-G-03

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 52

BKX-G-01

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 53

BKX-G-01

Bahan Kabinet Dapur Bahan Kabinet Dapur-1 54

BKX-G-01

sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.