Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Kitchen Cabinet Minimalist-1 1
Kitchen Cabinet Minimalist-1 2
Kitchen Cabinet Minimalist-1 3
Kitchen Cabinet Minimalist-1 1
Kitchen Cabinet Minimalist-1 2
Kitchen Cabinet Minimalist-1 3

Kitchen Cabinet Minimalist-1

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Kabinet Dapur Minimalis Kab



Product Introduction


Dikenal kanthi akeh dening luwih akeh pelanggan, ternyata efektif sing kudu uga menehi perhatian marang desain kabinet pawon minimalis. Kinerja stabil lan umur dawa saka lemari pawon minimalis dijamin. Lokakarya skala gedhe njamin output taunan sing stabil.

Kitchen Cabinet Minimalist-1 4

Product description

Kabinet BK CIANDRE minangka pawon terbuka modern sing bisa diinterpretasikake kanthi macem-macem gaya amarga macem-macem lawang lan rampung.

Kanthi cara iki, lemari BK CIANDRE nggabungake estetika menyang lingkungan omah, nampilake gaya klasik utawa modern, sing saiki dadi gaya minimalis sing paling populer.

Material Selection

■ Glass

■ Laminam slabs

■ Natural wood

■ Aluminum color sections

Product Video

Kitchen Cabinet Minimalist-1 5

Product Details

Kabinet pawon duwe desain sing apik, supaya urip sampeyan gampang lan supaya sampeyan seneng urip.


Kitchen Cabinet Minimalist-1 6
Kitchen Cabinet Minimalist-1 7
Kitchen Cabinet Minimalist-1 8

Aplikasi Produk Aktual

Kabinet bisa disesuaikan miturut ukuran kamar pawon lan kabutuhan nyata sampeyan.


Kitchen Cabinet Minimalist-1 9
Kitchen Cabinet Minimalist-1 10




Company Advantage


• Perusahaan kita duwe tim profesional sing berkualitas tinggi. Kajaba iku, kita dilengkapi inspektur profesional. Kabeh iki ningkatake kita kanggo verifikasi kualitas produk lan njamin kualitas produk sing apik banget.
• Perusahaan kita dumunung ing posisi geografis sing apik kanthi sawetara ril sepur lan dalan gedhe, nggawe kaluwihan transportasi.
• Founded ing wis berjuang kanggo akèh taun. Kita duwe pengalaman industri sing sugih ing kontrol kualitas, manajemen pemasaran, promosi merek, lan liya-liyane.
Welcome to website. Hubungi kita lan kita duwe hadiah kanggo sampeyan!


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.