+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Kitchen Cabinet

Design concept:   "urip seni" lan "urip cerdas". Fungsi, kepraktisan lan estetika produk digabungake kanthi lengkap kanggo nggawe proses panggunaan perabot nyukupi kabutuhan macem-macem adegan kayata urip saben dina, pesta Festival lan kumpul kulawarga, lan menehi perhatian marang pengalaman operasi saben rinci. Ayo seni cedhak karo urip lan nguripake urip dadi seni sing nyaman.

Sistem lampu lan aksesoris hardware produk ngenalake platform sistem omah sing cerdas kanggo nambah rasa ilmu lan

Ora ana data
ABOUT US
Kitchen Cabinet Style

Pemasok lemari pawon Bk Ciandre China nawakake Gaya Minimalis, Lemari Dapur Gaya Eropa, Lemari Dapur Gaya Industri, lan Lemari Dapur Naturalistik Modern.


Functions:

Pawon cerdas yaiku pawon sing dirancang kanggo ngirit energi lan wektu kanthi kaluwihan fungsional tinimbang sing tradisional. Tujuan utamane yaiku dadi efisien lan lestari. Padha nggabungake desain modern, karo elektronik pangguna-loropaken nalika dibangun saka unsur lingkungan-loropaken ing wektu sing padha. Minat sing saya tambah akeh kanggo masak nggawe dheweke luwih migunani kanggo nemokake resep lan ngrampungake dhaptar sembako. Konektivitas jaringan area asal (Wi-Fi, Bluetooth) lan piranti sing dipasang ing kamera kaya kulkas lan oven ngidini pangguna nglacak prosedur masak saka jarak jauh. Ayo ngatur pawon sampeyan kanthi fungsi cerdas sadurunge kabutuhan sampeyan.


Types of Kitchen Cabinet
by Shapes
Produsen kabinèt pawon Cina Bk Ciandre nyedhiyakake lemari pawon sing digawe kanthi wujud kalebu, Ora duwe aturan baku & Lemari Pawon Campuran, Lemari Pawon L-Shaped, Kabinet Pawon Tembok Tunggal, Desain Kabinet Pawon U Bentuk, Lemari Pawon Kanthi Desain Pulo.

Types of Down Cabinet

Ora ana data
Latest News
Waca kiriman iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk lan industri lan entuk inspirasi kanggo proyek sampeyan.
Ora ana data
GET IN TOUCH WITH US
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap