+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Kitchen Cabinete Brand Company 1
Kitchen Cabinete Brand Company 2
Kitchen Cabinete Brand Company 4
Kitchen Cabinete Brand Company 5
Kitchen Cabinete Brand Company 6
Kitchen Cabinete Brand Company 7
Kitchen Cabinete Brand Company 8
Kitchen Cabinete Brand Company 9
Kitchen Cabinete Brand Company 10
Kitchen Cabinete Brand Company 1
Kitchen Cabinete Brand Company 2
Kitchen Cabinete Brand Company 4
Kitchen Cabinete Brand Company 5
Kitchen Cabinete Brand Company 6
Kitchen Cabinete Brand Company 7
Kitchen Cabinete Brand Company 8
Kitchen Cabinete Brand Company 9
Kitchen Cabinete Brand Company 10

Kitchen Cabinete Brand Company

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Kabinet Dapur Kab



Product Description


Kabeh produksi lemari pawon rampung kanthi mandiri ing fasilitas produksi sing maju kanthi teknologi. Kualitas produk iki tundhuk karo standar internasional. duwe akeh mitra bisnis sing bisa dipercaya sing wis ngomong babagan kabinet pawon lan layanane.

What is a smart kitchen?

Pawon cerdas yaiku pawon sing dirancang kanggo ngirit energi lan wektu. Tujuan utamane yaiku supaya bisa lestari lan efisien. Iki minangka kombinasi elektronik, desain sing ati-ati lan unsur sing ramah lingkungan. Kasengsem ing masak saya tambah akeh, lan kita kerep nggunakake piranti kanggo macem-macem tujuan.
Kitchen Cabinete Brand Company 11
Kitchen Cabinete Brand Company 12

Intelligent Swing e Touch   

 

Dhukungan eTouch kanggo mbukak lan nutup elektronik nggawe urip luwih gampang kanggo pangguna.  

Demek panel ngarep kanthi alon-alon nyebabake urutan gerakan sing lancar.  

Malah panel ngarep sing abot banget diangkat   lan nutup - kanthi otomatis lan elegan - tanpa gaweyan luwih saka pangguna, kanthi nutul switch sensor ing njero.

Intelligent Lifting socket


Ndhuwur dilengkapi pangisi daya nirkabel sing bisa ngangkat port daya sawise ndemek

Kitchen Cabinete Brand Company 13
Kitchen Cabinete Brand Company 14

Intelligent Lifting socket


Ndhuwur dilengkapi pangisi daya nirkabel sing bisa ngangkat port daya sawise ndemek

Kitchen Cabinete Brand Company 15

Top Rampung lan L-shaped nangani


Bk ciandre wis milih panel permukaan mewah Eropa sing paling apik.

Kita mboko sithik kerja sama karo perusahaan bergengsi ing donya kayata Laminam, Egger, Clearup, Kronospan lan merek furnitur tingkat dhuwur liyane.

L wangun nangani kang nggawe nangani Integrasi karo kabinèt didhelikake ing lingkungan siro lan tangan anti jiwit.

Intelligent TurnMotion II

LeMans trays ayunan lancar lan meh effortlessly metu saka sudhut lemari.

Sampeyan entuk tampilan sing jelas lan akses siap kanggo saben item sing disimpen.

LeMans menehi skor paling dhuwur kanggo efisiensi lan penak.


85° opening angle

Innovation through evolution.

Sudut bukaan iki ngindhari tabrakan karo gagang ing lemari jejer.

Iki nggawe luwih gampang kanggo ngrancang pawon

tata letak lan njamin pangguna-loropaken ing saben dina.

Sanajan papan sing sempit, ora ana risiko ngrusak panel ngarep sing larang.

Kitchen Cabinete Brand Company 16
Kitchen Cabinete Brand Company 17

Intelligent TurnMotion II

LeMans trays ayunan lancar lan meh effortlessly metu saka sudhut lemari.

Sampeyan entuk tampilan sing jelas lan akses siap kanggo saben item sing disimpen.

LeMans menehi skor paling dhuwur kanggo efisiensi lan penak.


85° opening angle

Innovation through evolution.

Sudut bukaan iki ngindhari tabrakan karo gagang ing lemari jejer.

Iki nggawe luwih gampang kanggo ngrancang pawon

tata letak lan njamin pangguna-loropaken ing saben dina.

Sanajan papan sing sempit, ora ana risiko ngrusak panel ngarep sing larang.

Solusi sing bisa disesuaikan lan unik

Pawon minangka papan sing paling apik kanggo nggawe kenangan!

Kitchen Cabinete Brand Company 18
Kitchen Cabinete Brand Company 19

Freelift E- touch


Ngangkat munggah lan mudhun kanthi otomatis,

sauntara wektu nalika sampeyan bisa ngirit papan liyane uga bisa ndhelik ing kanggo lengkap karo Furnitur liyane

Kitchen Cabinete Brand Company 20

StraightLine Pantry


Koleksi StraightLine kasusun saka 25 potongan buatan tangan sing bisa dicampur lan matched kanggo nggawe macem-macem sistem organisasi kanggo laci jero standar, laci jero, and Lavido pantries.

Kitchen Cabinete Brand Company 21


Freelift E- touch


Ngangkat munggah lan mudhun kanthi otomatis, sauntara wektu nalika sampeyan bisa ngirit papan liyane uga bisa ndhelik ing kanggo lengkap karo Furnitur liyane


StraightLine Pantry


Koleksi StraightLine kasusun saka 25 potongan buatan tangan sing bisa dicampur lan   matched   kanggo nggawe macem-macem sistem organisasi kanggo laci jero standar, laci jero,   and Lavido pantries.

Kitchen Cabinete Brand Company 22

Conovoy Lavido


Rincian cerdas persis sing dikarepake saka produk sing ngaku nawakake teknologi premium. Contone, sistem eTouch retrofittable

Kitchen Cabinete Brand Company 23

Cleaning Agent


Dirancang kanggo ditarik saka kabinet nalika tutup diangkat lan tetep ana ing kabinet.

Bingkai kasebut nggabungake pelari dhewe lan diamanake menyang pangkalan bangkai

Kitchen Cabinete Brand Company 24
Kitchen Cabinete Brand Company 25


Conovoy Lavido


Rincian cerdas persis sing dikarepake saka produk sing ngaku nawakake teknologi premium. Contone, sistem eTouch retrofittable


Cleaning Agent


Dirancang kanggo ditarik saka kabinet nalika tutup diangkat lan tetep ana ing kabinet.

Bingkai kasebut nggabungake pelari dhewe lan diamanake menyang pangkalan bangkai

Kitchen Cabinete Brand Company 26
Kitchen Cabinete Brand Company 27

Intelligent control button  


Tombol bisa ngontrol induksi

cooker lan kunci anak kanggo nglindhungi kulawarga

Kitchen Cabinete Brand Company 28

Climber


Climber Clever storage Opening & closing with modern, convenient sensor control. Kaca shimmering kanthi rong otomatis

opening stages.

Kitchen Cabinete Brand Company 29


Intelligent control button  


Tombol bisa ngontrol induksi

cooker lan kunci anak kanggo nglindhungi kulawarga


Climber


Climber Clever storage Opening & closing with modern, convenient sensor control. Kaca shimmering kanthi rong otomatis opening stages.

Kitchen Cabinete Brand Company 30



Company Advantage


• lokasi nduweni iklim sing nyenengake, sumber daya sing akeh, lan keuntungan geografis sing unik. Kangge, kenyamanan lalu lintas kondusif kanggo sirkulasi lan transportasi produk.
• Produk perusahaan kita entuk kapercayan lan disenengi saka konsumen domestik. Kajaba iku, kita uga ngekspor menyang luar negeri, entuk pujian saka akeh pelanggan ing luar negeri.
• Our company has had years of experience in R&D and production since it was founded in br /> Your contact is welcome. Kita duwe diskon liyane nunggu sampeyan!


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap