Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 1
Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 2
Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 3
Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 4
Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 5
Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 6
Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 1
Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 2
Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 3
Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 4
Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 5
Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 6

Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1

nakoni, nyelidiki

Detail produk saka lemari pawon modern



Product Overview


lemari modern pawon diprodhuksi dening staf sing berkualitas lan berpengalaman kanthi nggunakake teknologi produksi sing maju. Liwat sistem kontrol kualitas sing ketat, stabilitas produk iki dijamin. Kabinet modern pawon sing dikembangake dening akeh digunakake ing macem-macem lapangan. Kanggo produk sing apik kudu didhukung kanthi layanan sawise-sale sing luwih apik.



Product Information


Dibandhingake karo produk liyane ing kategori sing padha, lemari modern pawon nduweni fitur utama ing ngisor iki.

Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 7

Product description

Kitchen countertop: slabs sintered calacatta statuario karo veining elegan lan katon canggih.

Bahan countertop tahan panas lan gores, luwih angel tinimbang kaca lan gampang diresiki. Strip lampu sing dipimpin bisa disambungake ing sisih countertop.






Material Selection

■ Glass

■ Laminam slabs

■ Natural wood

■ Aluminum color sections

Product Video


Product Details

Pengerjaan sing apik saka Bahan Aluminium, Strip Lampu Led Bisa Disambungake Ing Kabinet.


Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 8
Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 9

Aplikasi Produk Aktual

Kabinet Dapur Bar Desain Set Modern


Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 10
Perusahaan Merk Kabinet Dapur Modern-1 11




Company Information


serves minangka Produsèn anjog saka lemantun pawon modern ing ngarep lan pasar luar negeri. Pabrik seneng lokasi sing apik. Iku ngidini kita mung njupuk wektu cendhak ngirim barang saka pabrik kita menyang port outbound. Iki tegese kita bisa ngirit biaya pengiriman lan wektu pangiriman pesenan kita. Njupuk lemari pawon modern minangka inti drive kanggo pindhah luwih ing pasar. Inquire!
We Sincerely welcome pelanggan karo perlu kanggo hubungi kita lan kerjo bareng karo kita!


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.