+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Kitchen

Design concept:   "urip seni" lan "urip cerdas". Fungsi, kepraktisan lan estetika produk digabungake kanthi lengkap kanggo nggawe proses panggunaan perabot nyukupi kabutuhan macem-macem adegan kayata urip saben dina, pesta Festival lan kumpul kulawarga, lan menehi perhatian marang pengalaman operasi saben rinci. Ayo seni cedhak karo urip lan nguripake urip dadi seni sing nyaman.

Sistem lampu lan aksesoris hardware produk nge

Ora ana data
Temokake Kabinet Pawon BK Ciandre kanthi materi, golek gaya, bentuk lan warna liyane
Pawon ing omah minangka pusat. Ing kono kulawarga ngumpul kanggo mangan, masak, lan ngobrol. Iki minangka papan pisanan lan pungkasan kanggo ketemu lan mangan saben dina. Sanajan gaya pawon lan desain kabinet pawon wis owah sajrone pirang-pirang taun, tujuan lan maknane tetep padha.

kustomisasi pawon lan lemari pawon modular yaiku bagean bisnis utama BK Ciandre:

Kustomisasi pawon kanggo nyukupi kabutuhan pribadhi klien, amarga luwih akeh klien pengin sing khusus kanggo omahe dhewe, kita duwe tim desain kanggo nggawe desain pribadi saben kabutuhan klien kanthi nggunakake SKETCHUP lan 3D max, sing bisa nuduhake desain nyata klien. ing omah sing asline, ing sisih liya, saben pawon, kita duwe tim perakitan kanggo nggawe pra-rakit ing pabrik sadurunge dikirim menyang klien, sing ngindhari kesalahan potensial nalika klien nampa.
Miturut syarat klien, Bk Ciandre pengin menehi solusi sing paling cocog kanggo lemari pawon sing digawe ing China kanthi warna, gaya, wujud, fungsi, ukuran, lan bahan.
Ora ana data
MODULAR KITCHE
Nanging mungkin ana siji pitakonan, saben omah kanthi ukuran lan wujud sing beda-beda, kepiye pawon modular bisa pas kanggo kabeh omah? Ide kita yaiku supaya 90% omah ana ing unit modular, nanging ana sawetara unit ing unit sing disesuaikan, iki nyuda kesulitan komunikasi, desain, produksi lan perakitan, sauntara iku nyukupi syarat-syarat sing dirancang kanggo pawon modular. pilihan apik kanggo proyèk, minangka bakal nyimpen akèh   biaya pegawe Déwan yen Unit modul, Sauntara iku nyuda kangelan perancang lan buruh Déwan, supaya BK Ciandre Modular Kitchen punika: ngirit energi, ngirit biaya, ngirit otak.
Ora ana data
EXPLORE OUR BLOGS
Waca kiriman iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk lan industri lan entuk inspirasi kanggo proyek sampeyan.
Ora ana data

DON’T MISS A THING!

Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!

BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap