+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Marmer vs Keramik: Apa Bedane?

2022-06-06

Nalika nerangake milih meja panedhaan, ana akeh faktor sing kudu ditimbang. Nanging salah sawijining keputusan sing paling penting yaiku milih meja marmer utawa keramik.

Both have their pros and c ons, dadi kepiye sampeyan mutusake sing cocog kanggo sampeyan? Ing kirim iki, kita ndeleng prabédan utama antarane marmer lan ceramic dining tables . Ing pungkasan, sampeyan kudu bisa nggawe keputusan sing ngerti babagan jinis meja sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan. Let's get started!

Marmer vs Keramik: Apa Bedane? 1

What Makes Marble Special?

Marmer minangka watu metamorf sing kasusun saka mineral karbonat rekristalisasi. Biasane digunakake ing patung lan arsitektur. Tabel marmer wis ana ing pirang-pirang abad lan katon minangka simbol kemewahan. Pola veining unik saben potongan marmer ndadekake saben meja pancen unik.

Marmer minangka bahan sing kuwat lan tahan lama. Iku bisa tahan akeh nyandhang lan luh, dadi sampurna kanggo meja panedhaan. Marmer uga tahan panas, supaya sampeyan ora ’t kudu padha sumelang ing bab pangan dadi kadhemen yen ninggalake ing meja. Manfaat liyane saka marmer yaiku gampang kanggo ngresiki. A ngilangke prasaja mudhun karo gombal lembab iku kabeh sing perlu kanggo njaga meja katon kaya anyar.

 

What Makes Ceramic Special?

Keramik minangka bahan keras lan rapuh sing digawe saka lempung lan mineral liyane. Biasane digunakake ing tembikar lan peralatan meja. Meja keramik dadi populer amarga daya tahan lan kurang pangopènan.

Keramik uga minangka bahan sing kuwat lan tahan lama. Nanging, iku ora minangka tahan panas minangka marmer, supaya sampeyan kudu ati-ati babagan nyeleh pangan panas ing meja. Keramik uga luwih angel kanggo ngresiki tinimbang marmer. Sampeyan kudu nggunakake deterjen sing lembut lan kain sing lembut supaya ora goresan.

Kekurangan saka meja keramik kalebu:

- Keramik minangka bahan sing rapuh lan gampang pecah utawa pecah.

- Tabel Keramik ora tahan panas kaya meja marmer.

- Tabel Keramik bisa dadi abot banget.

Marmer vs Keramik: Apa Bedane? 2

How To Choose Between Marble & Ceramic?

Pilihan saka meja panedhaan iku penting. Ora mung ukuran sing pas kanggo papan kasebut, nanging uga kudu cocog karo gaya ruangan lan kapribaden sing bakal digunakake. Kanggo akeh wong, pilihan klasik yaiku marmer utawa ceramic dining table . Nanging apa bedane utama ing antarane rong bahan kasebut?

Marmer minangka watu alam sing wis digunakake pirang-pirang abad ing seni lan arsitektur. Iki dihargai amarga kekuwatan lan kaendahane, lan saben potongan kasebut unik. Meja marmer biasane luwih larang tinimbang meja keramik, nanging bisa tahan seumur hidup kanthi perawatan sing tepat. Nanging, marmer minangka bahan keropos, saengga bisa gampang noda lan kudu disegel kanthi rutin.

Meja Keramik sing Bisa Diperpanjang minangka pilihan sing apik yen sampeyan nggoleki meja makan sing apik gayane lan awet. Keramik minangka jinis bahan sing kuwat banget lan tahan goresan, noda, lan panas. Iku uga gampang banget kanggo ngresiki, supaya sampeyan ora kudu nglampahi jam scrubbing adoh ing kuthah. Nanging, keramik bisa uga cukup abot, mula penting kanggo mesthekake yen meja sampeyan wis didhukung kanthi bener.

Nalika milih meja panedhaan, penting kanggo nimbang kabutuhan lan anggaran sampeyan. Yen sampeyan nggoleki meja klasik sing bakal langgeng, marmer minangka pilihan sing apik. Nanging yen sampeyan pengin meja awet sing gampang dijaga, keramik minangka pilihan sing luwih apik.

Disaranake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap